Saturday, April 3, 2010

kl drift dua.

tadi i pigi tgk kl drift 2. yeah, yg 1st dulu aku kutuk habis2an, even aku tak tgk. hahaha. boleh? mungkin sbb ada fasha s#@$# kot? =P

ok lupakan yg 1st, skg citer yg 2nd. ok aku puji. jalan citer simple, sng paham, xmeleret2 dan LEBIH AKSI. yeaah. itu yg aku suka. dan yg pasti yg i paling terrrrrrrrrrr-suka ialah.......


waaa tgk lu kcik bsaaaar kcik bsaar kcik je bro. ok silap. lakonan shaheizy sam mmg boleh di bagi award woi. he is truly msia'a heath ledger.


hai FK, yu pon tetap di ati ai. dh la pakai topi abang joni (johnny depp) sepjg movie ni!


see? pinjam topi abg joni =P


nice. berjuta kot abis movie ni? abis semua kete cun2 terhapus .
*macam familiar je hiway ini, blkg umah i ni =P

cuma masa scene Scha kena pukol tu aku macam.. oh myyyyyyyyy! ini bukan 18sg dah ni, dayus gile pukol pempuan mcm tu. =P mmg geram mcm nk tembak je si shaheizy tu taw!

ok sbnrnye nk update psl mlm td, tp gmba kt pc 1 lg. mlm ni lah. umm.. ending movie ni? p lah tgk sindiri.

ok bai!

*all pics dr sini ye.

** sdg tgk adnan sempit di rumah. dem.

9 comments:

Encik Mimpi said...

ehhehe best kan kl drift..

I n n z said...

best eh ?
blm tgk lagi ah..
;p

NARDtheNERD said...

eh dear. i pun suka heath ledger malaysia tu. eheee~

akiss ferrero. said...

Encik Mimpi, best best best


I n n z, yupp. kene tgk tu!


NARDtheNERD, hehehe..=)

Hannani Kamal said...

mcm la x penah mkn sambal belacan depan tb.

wa nk tgk gak de!

akiss ferrero. said...

hahahha.wajib tgk nanim !

LadyNana said...

bes2. sam mmg terbaik. huhuhu. tapi part scha nangis time die gaduh ngn shamsul tu mcm kelakar. ade mamat sebelah kiteorang gelak2an suara scha.haha.

akiss ferrero. said...

hahah.. tu la, scha tu silap kt suara je =p

Zue said...

best filem nie..
paling suke tgk sam, suke slang dia...