Thursday, May 6, 2010

arnabs in da house!

tadi balik dari kije, trus nak masuk bilik, tapi tak tak jadi, sebab terkejok.

waahhh!!! whoaa!!

(mcm tu la cara sy terkejuk..err..konon, sedangkan selalu mencaruti p@#$%^)

arnabs in da house !!!

ok ini arnab si Nana, housemate ku, tapi tunang die yg jaga. disebabkan tunangnye nak balik kampung, Nana kena jaga kjap. weeeeeeee. aku plak yg excited lebih. mmg x kemana la aku lepas tu, duduk bertenggek je kat tepi sangkar, hihihih.

walau Nana bg nama dorang Tommi and Gary, aku tetap panggil mereka Baby. aku tataw kenapa, ikan-ikan mak aku pun aku panggil Baby, kucing jumpa kat restoran makan pun aku panggil Baby. motip? =P

tp kjap je dpt main, Nana dh bawak balik ke ampang malam ni, babai Baby. =(

tiny mini arnabs in da bakul!

ini pula anak arnab kawan baik di FB, nnti aku cite psl budak ni. die ni jual pets kot. tapi dia kata,

"u mau i boleh bagi free"

macam nk meloncat je baca. =P ok i nak yg smokey eyes tu! kata geng mata panda. hihihi. tp masalahnya, sapa nak jaga, aku takde tunang lagi yg boleh tolong jaga.

ok bai.

6 comments:

TuN Zarie UTaMa said...

sungguh cumil arnab ini.. hehe

Kie-yu said...

hadoi~ comelnye rabbit.
tp takut kena gigit. gigi tajam!

Alynn Notnot said...

eeiiii comelnye diorg!!!

saya_arief said...

comel nye...

Shukor said...

nak 1 boleh? bela arnab mmg comel.tapi bila dah besar, dah xcomel..heheh~

SyimaSyaz said...

dulu bf saya ada bela 2 rabbit.. wan & wani...tp sbb diorg dok apartment, rabbit2 tu kena hantar gi spca rabbit..heheheehhe..cian dia..nangis!