Wednesday, May 12, 2010

Balqis dan Pasangan.

hai hari ini hari Rabu, hari ini i jage bilik gerakan dengan Balkis, dan sy adalah Balqis. haha. ayat main-main.

tanak kalah, duduk kerusi pengerusi. oh apa yg comel warna pink itu!?

ooo...beg tomel pokodots yg dibeli di midveli, seb baik Dzul & Iqbal pilih saiz ini. ;P harga pun xbukak lagi. nmpk sgt barang-comel-tapi-tanak-pakai.

hehehe. ok,sbnrnye happy sgt sbb kawan se-opis nak tawen! dlm diam2 dorang ni buat persiapan, geram je. hehe. tahniah to Efa & Abe! kad yg bertulis "Balqis & Pasangan"sudah diterima =)

kena pikir lagi, nak bawak sapakah. =P

ok bai.

4 comments:

Sharinginfoz said...

baguslah tumpang happy kan..

mamamarissa said...

kiss, pk pk pk nak bawa sape...hahaha!!!

just wonder, kenapa tiba2 ada getah gelang kat telefon tue...lariiiiii!!!

p/s : comel beg tue, nak belikan bam2 satu la :D

akiss ferrero. said...

kak, tgh berusaha ni memikirkan, haha.

errr..getah tu yg wat line klear tu. ahaha. x, itu sbnrnye getah ikat milo ais bungkus. hehehehe.

beli la beli la, kt midveli, kat alamanda punye xde kaler ni. hihih

IbuHanna said...

wah! pokodot pokodotttttt i loike..akak pun ada en3 pokodot tau kiss..