Wednesday, May 12, 2010

Hari Belia 2010 + Jom Heboh di Putrajaya

eh eh eh, lama dah tak update. macam sengaje je nak biar gambar Drogba tu kt situ lama2. saje nak sakitkan hati m.u fans. eh siyes, malas nak gaduh, terima je lah kenyataan, benda dh lepas weh, xpayah nak gaduh2 kutuk mengutuk. nk tergelak aku.

LOSER! =P

ok. ok. xnk gaduh. hari ni nak update pasal apa akan berlaku di Putrajaya dis wiken, yakni sempena Hari Belia 2010. umm.. pakej, Jom Heboh pun ado.

sila JOIN di FB and for more info si WEB ini. ok, ini full program list. boleh la print kalau berminat.



macam-macam ada kan? sukan futsal, paintball, tunggang kuda lah, tp yg aku berminat ini sahaja :


menarik, menarik. tapi konfem sesak dan panas. yg pasti, saya nak tawan Broga Hills sabtu ini, yeay!! ceh. bukit je kot ko nak tawan-tawan sangat.

ok, para-para belia muda, marilah datang ke Putrajaya. =)

ok bai!

3 comments:

mamamarissa said...

jgn dia tutup jalan nak ke office sudah...ana akan...:P

cam best kan, nak gi...tapi bleh ker marissa dgn crowded2 nie...tumpang marissa kat umah akiss jap bleh :P

miss hav0c said...

mari!!! kebetulan ada karnval futsal kosmo jgk aritu kt ptrajaya

akiss ferrero. said...

kak jue, ANA AKAN SAMAAAAANNNN! ahahaha, eh, boleh saje kak jue, siap la sy gigit2 si bambam tu! hihiihh