Sunday, May 2, 2010

Hai Copy Paste!

petang tadi layan muzik2, siyes dh mcm berkurun xtgk. yg aku taw, setahun skali layan juara lagu je. haha.

ok tadi ade review psl band Tilu, yg pemes ngan lagu Ku Bukan Aku. aku suka je lagu tu. dan band ni ramai n meriah! genre musiknya, jazz. oklah bg aku, sbb kt msia ni kurang band mcm ni =) so aku suka.

cuma tadi bila tgk vox nya, Mira, mcm pernah ku lihat style comel2 gitew. ke aku je perasan sbb aku terlalu obses dgn ZD???

umm...errr...


macam tersama plak ngan kakak sayam aku ni. tp xpe. aku boleh terima lagi, as long as vox tu tak gedik, n sore sdap =) ada tgk video klip nya? very nice ok!

ok. setel.

nombor dua, ada lah satu band lg percalonan baru. sumpah tak kenal. td aku usha balik kat catch-up tv3, baru aku pasan mcm ade geng band hujan.

ATFLLIKEWTF???

ingat encik travis barker?


tak kira lah ko hebat main dabel paddle ke lapan belas paddle ke. pelis. pelis. pelis jangan la nk tiru my fav drummer ever ni ok. siyes rimdu blink 182!

ngeh. lepas tu, sampai ke malam i tgk tv. maka, tercetusla status di fb :

" di kala teman-teman ber'double-trouble', ber'tokio hotel', aku hanya tgk konsert AF.U merosakkan lagu New Divide. EWWWWWw no one can replace my chester ok! ewww ewww ewww "

haih. layan saja video ini. malas nk komen pjg. sakit dada Chester tengok =P

oh kesimpulan, i love originaliti.

ok bai.

* seronok baca peej.burhan juge, iLaik!!

7 comments:

Aus MeLankoLik said...

drummer blink mmg best , hohohohoho .

Nisaeciz said...

huh. same as me. tak suka ada yang copy paste. huahua



nak tgk apa yg kamu sudi komenn => Apa lah yang dia

merapu kan niii?

Heidi Shafiq said...

dah adat.. copy nk bg nampak bagus.. :)

Victor Tan said...

I will be surprised if I see some local artists becoming Lady GaGa

akuvision said...

diorang pun idolkan orang itu juga, tak salah rasanya kalu kita idolkan orang untuk menjadi yang lebih baik. But in opinion there no right or wrong?, right?

FeeQ said...

cool! nice post dude!

Kap said...

hazami tak mahu komen ke,kiss? ;)