Thursday, May 27, 2010

hai makan sedap!

hari ini, menyetelkan hal si Cupi, thanks to Kak Iza & Farrah, hebatlah NRE boleh print dan chop. cayalah! dan Balqis mmg suke buat kije last minutes ( tapi berjaya ok) yakni dapat poslaju benda yg nak di post tepat jam 4.26pm, yakni lg 4 minit pejabat pos itu nak tutup! ok sila baca dlm satu napas. ;P

kemudian saya, dlm masa yg sama meng-organize-kan suprise beday party ( party la sangat ) kepada kak iza n wanie yg akan diadakan di rumah farrah malam ini. petang baru nak carik kek.


sementara menanti tuan rumah - pusat sorok kek beday. ya, sy pengguna 012.

ok ini beday kek separa bulan.

haih sdapnye. tp ini dari secret recipe, dari baker's cottage. dan siriusli, chicken bolognaise bun die sdap giler doh. tak sempat nak amek gambar sebab terlampau sedap. woo wooo wooooo! samalah dgn eskem keladi beli kat petronas. sdap gile, adeh teringin yg eskem wafer keladi pula!

tapi xleh lawan kesedapan mihun goreng tomyam yg di masak oleh farrah, weeee.. aku tambah 4 kali..weeee....! pun xde gamba mihun, sbb xleh nak bluetooth apahal ntah?

ok saje update blog sbb nk bgtaw makantambah 4 kali.

ok bai!

3 comments:

MIMIE said...

SILA TUKAR BLOG INI JADI BLOG MAKANAN...
HAHAHA

akiss ferrero. said...

haaaaaaaahaha. boleh. nnti i tiru blog makan nasha aziz ;P

pauhputik said...

len kali cuba apply jadi host jalan2 cr makan

ada kaintan ke??? :p