Saturday, May 8, 2010

hotel city di fb.

selepas berjaya menjadi 'jutawan cafe world', kini aku menceburkan diri alam arena perhotelan, Hotel City, bukan Hotel Mania a..b..c..d..e..f..g...di tv3 setiap hari isnin tu ye.

ceh. berangan. game je kot. =P tapi siyes comel taw game ni. sgt comel. susun-susun bilik, leh deco2 juge, dan macam-macam lagi.

yang bestnye, bile click customer yg tgh tido, kita akan dapat cash, $400!! kire macam iklan kat FB la, "login FB dapat RM100". deym. motip?

ada Bar, Restaurant, dan Gym juge. lagi naik level, lg macam2 leh buat!


mcm game lain gak, kena invite friend. kalo hotel city, invite utk jadi pekerja. sekarang aku ada 5 kekosongan jawatan. tapi, dah lama aku iklankan, takde org datang intebiu pon??

rakyat malaysia mmg memilih pekerjaan lah. =p

dan lagi satu, mereka ni kije ikot shif, kalo kite tak login dan renew shif, mereka x kije la kan? maka, ber-lipas lah bilik kite. gile besar ok lipas-lipas tu. xkan aku yg nk tampar - tampar lipas-lipas tu macam dlm cite CJ7 tu? no no no.

so, i upah pest control tlg nyah-lipas. tgk, dgn bengis nye muka pakcik tu sembur lipas. haha.

ok pasni nk main social city pula, terjun ke bidang hartanah. waah.. leh feeling-feeling donald trump!

ok bai.

1 comment:

kenwooi said...

looks interesting.. but i dont play FB games.. =)