Sunday, May 9, 2010

boleh ke study di McD?

malam tadi, i mean, awal pagi tadi, kuar makan dgn mimie n dino, siyes rindu mereka, last jumpe masa tgk date nite. hihi.

ok, mcmne nak diet? makan mekdi malam2? konon niat di hati nk oder nugget je, tapi,nafsu makan aku ni,mmg xnk kalah bile nampak spicy ciken mcdeluxe yg bersinar2 di menu si atas itu, =p

fail lah diet!

mari kira kalori guna rupiah(konon nak kecilkan nilai)

ok masa kat kaunter kami lihat ada burger baru, GCB? sementara nk tunggu giliran, puas lah kami perah otak GCB tu stand for wat(sdgkan dah tulis gourment ciken burger), Geng Cekolah Bas? Geng Cicak Besar?

tapi kami decide utk kami, Gebu Comel Buncit. aku gebu, mimie comel, dino buncit.

GCB? sy boleh jadi B juge. =P

gelak sampai masa order, aku nak sebut regular @ biasa, jadi 'sementara'.

tapi macam peliklah budaya budak student skg ni, belajar atau buat kije sekolah atau kije universiti kat mekdi, ish, leh fokus ke? aku yg n9 FB pun xleh fokus, kjap2 usha lelaki hawt. ngeng.

ok bai.

4 comments:

nabil_potter said...

mcD xbest..hehehe

mie said...

fuyooo...
gebu...
comel....
bincit...
hhheeee

miss hav0c said...

haha bisa aja dong..tapi nantinya badan kayak belon

mamamarissa said...

byk kali makan mcd minggu lepas...matilahhhh!!!