Tuesday, May 4, 2010

iron man 2 VS andartu terlampau.

macam dah lama x tgk movie. lama ke? =P ok last tgk 16.4 di klsisi, date night. ngeh. tapi skg macam xde movie ja nk tgk, tapi skg macam semorang tgk iron man 2.

hmmm. aku...umm.. haih.. ummm... bukan ape, aku tak suka hero nya ( kalau korang nk suka, suka la, xde hal ). sebab dari pandangan kaca mata aku, dia ini macam lelaki-tua-penggoda-banyak duit-perempuan keliling pinggang. even die punya watak lelaki besi.

. . . . . . .

ok aku ulang, kalau korang suka, suka lah, jgn la marah aku. jgn la komen sama panjang satu entri. g la post new entri bertajuk : "i heart Robert Downey". ngeh. ini blog aku kan? =P

tapi kan, tapi kan, aku baru terperasan, dari list coming soon web gsc kan, ada satu movie, ANDARTU TERLAMPAU... 21 HARI MENCARI SUAMI (MLY).

ha? mcm ni punye cite pon ada ka? ngeh. pastu aku yg kurius (curious) terlampau ni tgk la trailer nya. oh haliza misbun. oh ok still, suka scene ombak-ombak di dada hahaha.

ok malas nk pk. iron man, pun iron man lah!!

ok bai.

* kenot wait lah, nak ber'eclipse' =)

6 comments:

ShiE J. said...

hahaha! eventhough dah letak warning awal2, aku nak ckp gak... aku mmg minat kat hero dia, bley? :p

sbb dia mcm lelaki-tua-penggoda-banyak duit-perempuan keliling pinggang-TAPI-KACHAK....~!

aci x? :p

akiss ferrero. said...

hahhaa. tapi KACHAK ye. ok. xpe =p

Nisaeciz said...

haha. andartu terlampau. macam besh. nti nak tengok lahh. lama tak tgk wayang

NISECA suka merapu

nabil_potter said...

best ke?

Lady RoRa said...

me too!! cant wait for eclipse! tgh gigih baca buku dia :D

Ery Farieha said...

iron man 2 best tapi tak sebest ip man 2 =)