Sunday, May 23, 2010

Kije Kawen Chichibo!



ok, kisah sabtuday, g shoot org kawen di cheras. spt biasa, layan gamba sahaja.

muke tak puas hati, kena bangun awal, dan HUJAN plak ketika itu?

ambil pengantin lelaki beralamat no.8, eh silap, siap mcm pengantin!

ini brunch kami kongsi tiga org. kempunan byk makanan sbb q-bistro, makanan available ikut timing. mcm harem.

ok. seperti biasa. amek gambar pengantin.



gambar pengantin.



gambar pengantin.



gambar pengantin.



gambar pengantin.



hahaha. kena tipu. bukan sbb loading...mmg xde gamba pun=p


ok disebabkan bosan, sbb nk larikan pengantin for outdoor shoot tidak berjaya, kami buat lah outdoor utk diri kami sindiri. kih kih kih.


The Chichibo - Old, Single and Hopeless.

iklan odorono cap chupa chup.


er. hai gamba profile pic baru. sory i crop yu. sdgkan zaman bercinte pun xltak gmba berdue. tetttttttt!

aduan rakyat.

teka teki. turun tangga? naik tangga?

muke yakin gile nk bertukar iron man.

bzzzkkk..bzzzzzkkk.. pemujaan besi. wahkakak. ok akhirnya, pengantin dpt diculik ke sesi outdoor.

even Kwan x makan. padan muke kena 'muke lauk' waghhkakakka!!
ok kantoi amek ayam 2 ketul ;P

even penat, even tak pakai kasuit. oh itu trademark sy di opis, dan di mana2 hingga ke bukit broga!

tapi bila ada hasil yang boleh buat kami senyum... hilang penat den!


nah amek kau!

weeeeeee....!

yeay!!!

err. ok nak jugak prektis pengantin.

pulang dgn riang. sy double riang sbb dpt payung pink itew dgn free!


ok, ending, makan di food court dan transfer gamba di oldtown sbb leh caj lappy . dan the making of video terlampau, you want some chichibo? tgu next entri =p, tapi sape2 ade fb aku dh tgk kot kat fb aku? wakakka.

btw, tahniah to pasangan pengantin, Habib & Linda.

ok bai.

2 comments:

kenwooi said...

so much fun eh during the session =)

mamamarissa said...

shahir handsome kan kan kan??? ish tetiba jer...hahaha!!!!

p/s : lagu dia pun best :D