Monday, May 3, 2010

petanda dunia akhir zaman.

i dont talk politic. siriusli aku benci politik. aku xnak cakap banyak, cuma sakit hati sangat isu lelaki bernama Mohd Safuan Hilmi lahir pada 1986, dah boleh pikir kot?

Tuan Guru tu ulama', dikutuknya, dikatakan barua, dikatanya dajjal dan mahu dibunuhnya?? syaitan apakah dah masuk badan Mohd Safuan Hilmi ni???


cantik jersi setan merah kau?
(aku rasa x lama gmba ni kt sini, serius benci tgk muka ini)


ok aku ulang, aku x usik pasal politik parti apa pun, ini soal agama, soal nk bunuh Ulama. Mohd Safuan Hilmi, kau tahukah deskripsi Ulama tu apa?

i met Tuan Guru in person, sgt lembut, sopan, tutur kata di jaga, dan aku pernah pergi ceramah dia, sumpah, takde kutuk mengutuk, byk ilmu yg dicurahkan. tgk air muka die mmg sejuk, dan mudah disayangi. ulama macam ni, kau sanggup bunuh??

Mohd Safuan Hilmi, bertaubatlah.

haih, petanda dunia akhir zaman.. Astaghfirullahazim..

ok bai.

10 comments:

romzi said...

astagafirullah, inilah antara orang2 bila terlalu taksub dengan politik.

MIMIE said...

GREAT POST!
GREAT POST!
GREAT POST!

ni semua bukan BN vs PAS kan?
lantak la politik dunia kan?

ni pasal individu
n pasal agama

topik ini harus aku curik
*wink

** a i l y ** said...

bahaya ni nak bunuh2. tak baikkk..

akiss ferrero. said...

thanks mimie, siyes, aku marah btul ni. btul, ini bukan soal parti politik, ini soal agama. pergila curik, sebarkan.

romzi, btul. ntah apa dirasuk agaknya.

aily, btul. sapa dia nk bunuh org?

Kap said...

tapi kiss aku concern sangat pasal fake identiti lah.

lebih lebih lagi yang terang terang letak foto sendiri.

takut ada yang nak sabotaj saja.

sebab tu aku tak aktif langsung FB.

terlalu banyak pura bahagia, kotor, cakap besar, ekspresi diri cara salah dll.

tapi kalau mamat MU ini sendiri yang berani tak kena tempat (bukan orang lain guna identiti dia), aku rasa dia biol.

Allah tak pernah kata kita boleh harm orang lain, walaupun orang itu menzalimi kita.

ok. tammat.

akiss ferrero. said...

yup. btul tup kap. wallahualam. lgpon mamat ni dh remove account die. kite lihat je lah nnti. kata spor nk siasat?

SyimaSyaz said...

saya sokong kap!

SUXX said...

berani btol bdk ni. berapa org bayar dia utk cakap mcmtu.

Bunuh aku dulula kalau boleh. teremo pulak.

Jieda said...

Giler betul budak ni.Apa la salah orang tu kat dia.Ni mesti kes nak cari glamer tapi glamer dengan cara yang hampeh

naya said...

dah bole bwat cover report ni.kalo2 btol nik aziz mati dibunuh,mamat lahanat ni dah bole kene gantung.

*mencarut

*mencarut

*mencarut.