Sunday, May 9, 2010

T-Shirt Linkin Park, Kain Batik dan Chelsea.

hari ahad yg ceriaaaaa!

taw knp ceria? ngeh. malam tadi kan dh tentu tido 5 pagi kan? maka, maunye bangun tengahari kan? oh anda silap. pukol 9 aku dah bangun, 4 jam je tdo. tahu kenapa?

ok. sebab sedares datang. yeay! hari raya pun tak mcm ni. at least org dtg dh tengahari. ceh. maka nya, dgn baju unifrom malam tadi, yg aku Twit smlm, cewah, terasa mcm artis la Twit-Twit ni. hihi, sdgkan jarang gile ber-twitter, tak payah la follow, sbb aku byk ber-monolog merepek kat situ. =p


so pagi tadi mereka dpt lihat sy dlm keadaan 'hot', hot ke? hot lah, panas hati sbb xsempat mandi dh dtg, panas hati sbb kurang tidur dan panas hati tak reti ikat kain batik dgn btul, sampai mak aku tegur,

"eh tukar lah kain kalau mcm tu gayanya?"

ok mom.

netbook atas peha, kiri kanan adalah baju perlu dilipat. kan best ada tgn sotong, sgt multitasking, boleh online, smbil lipat kain. =P

ok tengahari baru mereka balik. terus lipat kain baju. hujan di luar, main game. ugh. sampai skg xleh nk tido sbb dh Asar. malam ni pula ada match M.U dan Chelsea. cmne nk tdo awai?

mak tatap sokong Chelsea, walau tak reti pakai kain batik. eh, xde kena mengena.

ok bai!

1 comment:

MamaIcha said...

anda mmg sexy!!!!