Sunday, June 20, 2010

From Taiping With Love.

ok tipulah entri yg lepas, mana da bangun jam 5, keluar rumah jam 5, singgah shell dalam sampai 5.15am, see?

ok kami ke taiping utk majlis bertunang kasen kami, ;)

5.15am dah zasss!

bangun tido je dah sampai tapah. ok, tak guna punya co-pilot.

nasik lemak Maz Corner ape ntah namanya. sambal Sutun, rm4.50!

yes. bukti mata panda.
mak awal2 pagi dah ajak mengumpat. dah la malam td x bg kuar umah! wekk!

trus memandu, matahari sudah bangun!

saya pun baru bangun. eh eh ewah!
eh muka pucat, suka! baru la seiras edward cullen!

eh sejak bila ipoh ada billboard begini?

sy suka terowong ini dan imajin ada predators dalam ini terowong!

eh dah sampai taiping, tapi tu kan penjara taiping?

hi ferrero, ok hi ferrari. tp drivernye tak kacak. baaaai.

ok dah sampai homestay, my uncle and the gang tdo sini malam tadi. ok kalo p taiping/kamunting, leh lepak di sini, ini BLOG nya ya.

dan melayan adik-adik. 'kakak' akiss terhibur dengar lagu Adam dan Stacy.
"kita berduan (bukan berdua ya) bersamaaa..menggegar dunia...ooh pe-yoooo peee-yooo!!"

ok !

rombongan cik kiah!

ok dah selamat bertunang. tahniah ye.

uhukk uhukk. batuk pulak.

makan time bersama my uncle, the apak pengantin. eh lawa spek? eh jap, jap. nak zoom in.

opocot, mak punye berlian permata dah jatuh!! baaaii

eh lawa rambut, kalah rambut Hanis Zalikha. peace hanis ;P eh cupi, sila baca tips rambut terbaru dari Hanis ye. pelis. rambut ko dah macam accapan. bai.

ooooo.. i laik tasik taiping. pokok2 cantek! mencecah air! suka!

yes, target berjaya di makan!

eh.

kau ingat kau artis?

ok, kami tak pergi pun makan charkueyteow doli, mee udang ka, zoo taiping ka, bukit larut ka. mmg x p pun. hehehe.

tapi kami makan sate di jambatan titi, bota. eh ntah. tataw katne.
tapi sate sdap, kuahnya ada rasa kari. ;P

eh hilang bont kereta itu.

hai malim nawar kampung bekas kekasih. hai kota bharu.
eh encik ikkey, dari gopeng leh tembus ke mace kelate??

ok sbnrnya byk gamba, ada gambar kakak naik motor sambil makan karipap, gambar budak lelaki bawak budak kecik secara berbahaya, signboard Kampung Balun, eh macam macam lah gamba x letak. ahhaha.

ok. itu sahaja. selamat bertunang kepada Fairuz dan Reena ;)

4 comments:

Jue_Da (^_^) said...

yeahhhh!!! TAIPING mmg bessss!!

zoo besss....kuew tiew DOLI besss.... men itik kat tasik tpg bess....sumer bes!!! hahahhhahah...



**bakal ngn Owg tpg..hiieeee

Drunbella Khoo said...

oh yeay.
taiping mmg syiook.
taman tasik tu sangat romantik kan kan.
well, taiping with love kan.
proud to be taiping punya orang.
wakakaka.
^___^

Whoopz said...

Ferrari tu best.. :p

ikky said...

eh sainbot yang malim nawar tu kat area malim nawar kan? ish ish mace kelate di gopeng itu sgtla beza dgn mace kelate di kelate yng real. kota bharu kat gopeng tu area estate india.

ish ish.. da dokek bonar la ngen kampung den! - lepuk yem