Tuesday, June 22, 2010

My Girl, Ronaldo.

jahat tak tajuk entri? ;P

ok fine. seronok kenduri gol malam tadi? nyampah je tgk muka si ronaldo tersengih2. haha.

seronok ko kan Apes tag aku dalam gamba model spender ni? hahaha.

ok jap, silalah gelakkan aku, dgn bangganya semalam baru tahu ada channel 801 kat astro yg menayangkan match world cup. cehh. ye, kat umah sewa kami xde channel sports espn segala, so, 2 minggu ni asik menyumpah rtm asik xde live! maka? seronot btul bila dpt jumpa channel 801! weeeee.

gembiwe konon, sedangkan sidih itali hanya seri 1-1 dgn new zealand. deyyyym!

ok, asik cite pasal bola, sbnrnye, sedang laaaaagi gmbiwe sebab satu2nya korean drama yg aku suka, My Girl akan ditayangkan di channel Animax 715.

yeayyy!


i dah check kat astro tv guide, konpem!

suka!

seol gong chan shiiiiii... awwww!

eh nak taw x, page Lee Dong Wook kat FB tu aku yg create? ahahahah. ok, pasni sure main rebut remote dgn housemate. dan, macam tak jadi nak cancel account astro. ;P

ok bai!

5 comments:

shafiq said...

kelakar tengok ronaldo lepas score gol semalam. haha.


My latest entry : Spongebob Dah Tak Lagi Comel

MIMIE said...

CINTAI LAH LELAKI MELAYU..
SEKIAN..BYE

Muhammad Kamal said...

Oh.. minat cerita Korea rupanya Cik Akiss kita nie..

mamamarissa said...

oh my girl...i like :)

fatinmasturahMJ said...

ohh,my girlll....oh tidak..sya x de chanel itu, sya da KBS WORLD..huhu