Saturday, June 26, 2010

movie paling busuk tahun ini.

THIS MOVIE ARE SUCKS TO MAX.

2 jam 26 minit kau abiskan masa menonton;

5 orang perempuan tua syok sendiri, dan menidakkan hukum alam.

pose. pose, dan pose.

kasut.

louis vuitton.

dior.

kasut.

pose.

syok sendiri.

dan yg pasti yg buat aku kurang senang, dan marah, ada banyak unsur menghina Islam. baca SINI. aku nak tulis sini pun xleh nak recall, sbb BANYAK.

dan satu paling aku rasa agak biadap, er..mmg biadap pun, melampau, si perempuan tua tak sedar diri like old ugly drag, Samantha Jones (Kim Cattrall). ada satu scene, sorang penduduk Abu Dhabi tu cakap, Thanks Allah, dia balas.. "Alalala...."

fak yu.

cuma yg menarik perhatian aku, masa awal movie, masa wedding gay tu, ada perempuan tua (Liza Minneli) perfom lagu Single Ladies, dan kendian semorang join. eh macam pernah tgk aksi begini, Hunny Madu Kawen. sapa tiru sapa?i x pasti. hak hak.

ok. itu je kesimpulan. movie ini huduh.

ok bai!

*yg no.1 dulu ada hala tuju gak la. eh thanks dzul for the link.

9 comments:

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

tak bape menat tengok cite omputih ni

Shahira said...

hmm.
tgk iklan je pn tak gemar.
ptt movie ni banned jek.

akiss ferrero. said...

btul tu shahira, mmg patut kena banned! bengong msia ni lepas cte cmni

ravishingpeacock said...

tp nape still lpas msuk m'sia huhu

akiss ferrero. said...

kena tanya geng2 penapis filem. huhuhuh

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

Tengok gaya dari poster pon macam cerita perempuan tua x sedar diri..

Baik tengok toy story 3..lagi best..

Elaine New said...

hahhaha! agree!!!! check out mine :
http://imjustfunsized.blogspot.com/2010/06/sex-city-2-sucks.html

ShiE J. said...

Err.. Kiss, tapi aku suka tgk cite nih. Huhuhu!~ Adakah aku sedang mengalami sindrom pompuan tua x sedar diri juge? OMG! :p

akiss ferrero. said...

PEJUANG KESENIAN EXTREME, yup yup. toy stroty 3 terbaik!

Elaine New, chech ur's already, nice entry!

ShiEm yg 1st ounye mmg aku suka, ada la hal tuju dan jln cerita. ini. haram. hahaa. dorang dah 50's kot. kite baru 26 tak la tua kot ;p