Wednesday, June 9, 2010

Toy Story 3, Yeay!

oooh masih ku ingat lg masa zaman lampau, videotape toy story lah peberet i asik ulang-ulang-ulang tayang di tv.

sampai dah hapal skrip si Woody, dan si Buzz Lightyear... star command...star command..sambil tekan-tekan punat2 kat lengan kiri, sdgkan itu hanya sticker pada seekor mainan. dan juga encik kepala kentang, asal kena sepak muka, terabur la hidung - misai - mata- bibir semua. kih kih.

itu tahun 1995, skg dh 2010, daaaaaaannnn...skg dah no.3!!! bukan sahaja sekuel ke -3, malah 3-D!!!

yg no.2 punye xbrape nk beh. ;P

weeee ramainye....(kelik the gambar utk ke website nye comel)

eh dah besar ko ye andy. kacak!
mak Andy : "kau ni ber-fb je, cian woody and the geng ;P"

Andy : "ilep la mak, zaman dah berubah mak oi."

eh suka2 buat skrip ;P

inilah geng baru mainan si Andy. lihat lah yang peas-in-a pod tu...alala comel!

oh. ini lah lagi berita gembiwenye. dapat tiket fwee lagi! tak cabar nyeeeeeee! ape ke gedik bahasa budak tadika?

ok thanks bluehyppo dan adik i yg telah memenangi contest for KIDS ni ;p, kirenya, kami awal seminggu nonton ini filem, yeay!!!

aku cuma takut masa nk collect tiket ni, errrr...takut kena halau, "hey, yu oll bukan kids lagi okay!"

*tp mlm tu ada opening world cup!

ok bai!!

5 comments:

AesyaZealous said...

andy sudah besarr!

kisahsensasi said...

dah tengok trailer citer nie pun ....dah menarik jeee

hazman aka species1980 said...

lepas nie boleh la buat review kan...

suhaisweet said...

Nice n3..visit mine if free k. ;D My top entry is here So Funny

~Blabberina~ said...

i won 12 tickets-toy story marathon lagik tu..hehe..carik la entry kat my blog