Tuesday, June 8, 2010

Rosie Pengganti Megan Fox dalam Transformers 3

oh ini bukan Rosie bini si Phua Chu Kang, tapi seorang model victoria's secret, Rosie Huntington Whiteley.

hai, saya lah si Rosie tu. duhhh....

ok dah muktamad berita ini, since encik Michael Bay dah mulakan pengambaran Transformers 3 yang dijangka akan ditayang pada Julai 2011.

hhhhhaaaih. *mengeluh fan-fan si perempuan hot itew, Megan Fox. aku pun frust gak, even lakonan die tak semantop mane, tp suka cara die manja2kan robot2 itew, kih kih kih.

punca utama Megan quit transformers adalah sebab bayaran kureng dan tak sefahaman dgn Michael Bay, maka...babai transformers! katanya lah kan. dan, Michael Bay juga ada kata yang si Megan ni terlalu kurus utk jadi heroin filem dia. huhu. huhu. huhu. ntah kenapa gelak mcm ni ntah.

gemok salah, kurus salah!! tension maksik, baaaaaaiii...

hmm. kita wait and watch the movie sahajalah ye! cuma harap xmau lah shea la'bouf pomlari. dh xbeh la!

ok bai!

3 comments:

Kap said...

baik ganti fauziah gous.
tak kurus sangat, gebu sikit.
dijamin boleh train manja manja dgn robot.
aku rasa lah.

akiss ferrero. said...

tanak. x suka f.gous, muka dia boring ;P

mamamarissa said...

dia sgt hot ok :P