Wednesday, July 21, 2010

Despicable Me - Review.

ok hari ni pas kije zass ke alamanda utk movie ini. dah lama mengidam nk tgk since ada baca review blogger mana ntah tgk smpi 4 kali? huhu. ok siyes, best kot? lg best dari eclipse ;p

Photobucket

ok, si penjahat dunia hati kering ganah gile, Gru, konon nak jadi penjahat terjahat dgn mencuri bulan? hahaha. bod.

Photobucket

aku rasa sifat tak sabar Gru, ada dalam diri kite, contohnye tak sabar nak Q pjg. maka, bekukan org lain. haahahaha!

Photobucket

papui-papui-papui.. hahahaha. itu la bahasa mereka ya. minions yg bodoh-comel-annoying-macam nak sepak. contoh kelakuan bodoh adalah main water filter di atas, dan lagi satu, main mesin fotostat. wtf fotostat pungkok masing2 pastu gelak2??

Photobucket

tapi Gru ada musuh yg hebak gak, Victor ( nama nerd) atau Vector. rumah dia best gila, lantai ruang tamu ada aquarium berisi seekor Shark, kalah opis Google, ;p

Photobucket

tapi perangai busuk kot, taip keyboard pakai a$$?

Photobucket

pastu Gru adopt tiga orang budak, utk menjayakan misi dia. dan budak Agnes ni suka sgt unicorn. sila rujuk trailer di bawah (minit 2:15) tgk mcm mana die menjerit "it's so fluffy i'm gonna dieeeee!!!!!"

Photobucket

IT'S FLUFFFAYYYYYYY!

berjaya ke tidak die rompak bulan, pergi la tgk. siyes, gelak sepanjang movie kot. i bagi 4/5 stars. ok layan trailer.



ok bai!

credit photos.




10 comments:

Cheno said...

ngaaa jeless! nak tengok! nak tegok!! :(

The Blogger (63672674) [meoramri] said...

my kids would love this.NANG ME

Yatre Hayati said...

bestkan citer dia?? kita suka giler!!

~ ReD ~ said...

hoho..nak try tgok la wpun x berapa layan sangat. sekali skala, boleh la..:)


Latest Entry : Review Filem Street Dance

fndrocka said...

aku tak biasa tgk cerita kartun kat panggung..but maybe i will give it a try

akiss ferrero. said...

yatre, kis pon! suka gila! sep tgn!

red, tgk la, xrugi taw :)

hi fdnrocka, try la. :)

BeaN MorENo said...

cite ni memang best!

Kap said...

kita suka part Gru letak hidung dalam lubang buku, buat tanduk unikorn :)

akiss ferrero. said...

hi bean! agree!!!

kap, tu la sapal xleh blah weih! hahahah

Pencacai Alim said...

cam best je..try layan skali..