Friday, July 2, 2010

Gambit.

baru seminggu aku perkenalkan Gambit & Pubu kat sini.

petang tadi, di opis dpt berita sgt sedih gile. tetiba Nana update status, Gambit dah mati. mmg xleh caya, trus kol opis Nana, menangis2! seb baik masa tu dah nak balik. tepat jam 5 punch out. Aket dah bawak p klinik, tapi mmg dh x dpt diselamatkan. =(

doc cakap virus atau terlebih makan. lg pun Gambit ni baby lagi...sgt sensitif.

Photobucket

saksi memberi keterangan pada kak iza ;p

Photobucket

selamat dikebumikan. farrah pun ada melawat huhu.

Photobucket

drama swasta. ok tak, siyes nangis banyak gile.

Photobucket

malam rabu :'(

Photobucket

budak tecik manja niiii :'(

Photobucket

yg buat kami sedih sangat, malam semalam seronok sgt sebab tgk die duduk dalam buaian. aku sungguh2 la carik kain perca, potong dua, gantung guna payung nak bagi dia tdo. dia kan baby lagi. tu yang pagi2 aku dah update status "kije sambil memikir cmne nk buat buaian utk Gambit ".

alaa, aku dah mula rindu die balik ;(

ok bai.

5 comments:

aina hazuani said...

ok. ingat gambit itu manusia. haha

aanz said...

sabar ye..
dulu sy pun pena tgk kucing mati depan mata sndiri..mak terlanggar..
ermhh...

mohd nor said...

somel gile gambit nih... ko g lah beli lagi sekor, cari yang dah besar, senang nak jage....

mohd nor said...

somel gile... ko g ah beli lagi satu... tapi yang dah besar2.... senang nak jage...

m i said...

bawah umur 2bulankn?