Thursday, July 29, 2010

i want to see Katy Perry!

suka buat benda last minute, skg baru terhegeh-hegeh nak carik tiket. kol sunway kata ada pakej rm 300 - 500 mandi-manda sekali ngan konsert. alah. x sanggup kot? baik shopping? hahahaha. ok ok.

Photobucket

ye, ramai menyampah tgk kak katy ni since dia suka tayang barang baik dia sejak dua menjak ni. tp bagi aku, lantak la, dah nama omputeh kan.

len la kalo si zarina ann julie tu! sampai tukar nama anjolie alucah apatah namanya? fasha sandha pun sama! dan ramai artis lagi. tgk aku dah mengutuk artis melayu (MUSLIM), nanti kang ada org bg komen "luar je sexy akiss, tapi amal ibadah semayang lima waktu mana ko tahu akiss??" wakakakak.

ok siyes mmg susah carik gambar sopan kakak sorang ni ;p

Photobucket

hi awek.

Photobucket

konpius jap, zooey atau katy ;p

eh wonder girls pom ado, boleh nobadi nobadi but-chuuuww! ok tokio hotel xsuka. suka lagu lama dorang je monsoon apa ntah. eh ke sebab mata vox cantik kalah mata pompuan? ;p

ok bai!

2 comments:

jfook said...

I also want T__T

MIZNINA said...

sedey gak xdpt g tgk mtv worldstage!!!