Tuesday, July 20, 2010

marilah bergoyang ;p

ok ekceli nk cita betapa aku rindu demam worldcup, tido 4.30am, pergi je kerja macam zombie selama 2 minggu plus-plus. haih. tgk la,video waka-waka pon aku x buang lagi ;p

tapi, housemate aku sorang ni mmg kenot go la. hahaha. tetiba lak kan, bukak lagu ayam - jalil hamid, moto kapcai - senario. dua2 lagu lawak yg aku hapal. ;p dan, yg buat aku sampai tersembur air kotak aku malam ni adalah, lagu ini...

*amaran. jika anda sdg makan @ minum. letak tepi dulu.



hak hak. aku ada mp3 lagu ni kt pc opis. sumpah nk berjoget bila layan lagu ni. even aku tasuka durian. tp lagu durain iLaik! ah korang jgn nk tipu, skg korang mesti tak tahan nk joget. hahaahaha. ok lagi satu lagu berjoget.

adeh. sakit perut. skg dah slow down dah. dia sdg layan lagu Hijau by Zainal Abidin dan, lagu Sudirman, apa khabar orang kampung lalalalalalala ;)

ok bai.



3 comments:

Mizi a.k.a SKELERTOR said...

minat teddy bear tak? berminat tak gan giant teddy bear?

kalo minat singah2 lah kat link bwh ni

http://skelertor2nd.blogspot.com/2010/07/giant-bear.html

singah pun jadi lah k

ken said...

haha.. still rindu world cup ah.. =P

SyimaSyaz said...

alamak....baru aritu suh bf dengar lagu ni...org perak pun tak tau lagu ni..pahape ntah..heheheh