Tuesday, July 13, 2010

myvi pink pomboley!

eh ke aku yg rabun warna, ni macam kaler purple dinosor Barney and Friends, i lap yu, yu lap me, la la la la la...

Photobucket

wah riang nya! klu spray dots kt kete tu misti.... ok. (kelik foto for more)

ni baru terbuka web ni sbb membe suh tgk harga skrg. tp kan, aku kan, even suka pink, aku x suka keta pink, macam aku suka polkadots, aku x suka lelaki pakai baju polkadots? motip?

ok bai.

eh lum lagi, aku ekceli tgh stress xleh tukar nama, Akiss Radzuan. hak tuih. semata-mata nak ayat Iqbal Radzuan belikan Sony Ericsson Vivas Pro. hahahaha, alaaa. benci tgk nama sendiri.

ok bai!




3 comments:

SyimaSyaz said...

mmg....baju atau brg pink boleh...kereta pink...tak blh...

kalau pink honda jazz ok kot

ken said...

cute =)

Lynn La Loy リンダ said...

Myvi Pink interior dia agak hodoh.
Seat warna merah tak match lansung. :P