Monday, July 26, 2010

parisjaya tak seindah suria ;p

sabtu-nite, spt yg dirancang, kami ke konsert suria.fm, ok sila baca dalam satu nafas, ye.

tarik nafaaaaaasss...baca!

tido umah mimie makan buah, tido lagi, tgu yang berhormat dzul dan dino.gerak ke parisjaya, kemudian pakai selipar unknown sapa punya, disyaki awek dzul.konsert start. sound system huduh. terlampau ramai jual air mineral sebotol rm2 dan kuaci, padang perbadanan kotor.dimulakan dgn persembahan syiok sendiri dj-dj radio. ugh. boring. aliya tiru gila rihanna kot, dayang diiringi hmc phlow, kenapa akim budak Af tu perasan sangat, anuar zain boring, bpr stand for bumiputra rockers bukan balqis pondan rock, MIMI ONE NATION EMCEES berjaya memukau diriku seperti biasalah suka the way she dance dan dia like wallpost aku kat fb dia, JAMAL ABDILLAH TERBAIK tapi sombong tanak nyanyi azura. oh. fauziah latif cantik. zamani kurus spt biasa, suara mawi spoil lagu slam.lepastu makan tomyam poktek di dengkil.balik rumah. tido.

ok lepas nafas. layan gambar secara rawak. zaaas!!

Photobucket

fuhh. setel entri tertangguh utk hari sabtu.

ok bai.

*oh ya kotak rokok dan kuaci tu bukan kami punye, masyarakat kurang sivik yang punya ya.

7 comments:

Drunbella Khoo said...

mimie ONE memang terbaik.
full of energy.
i like.
^___^

Anonymous said...

mcm rosak akhlak budak2 yang g tgk konsert ni... astaga..

akiss ferrero. said...

drunbella. kaaaann?? dah la bodi meletup.

hai anonymous, rosak akhlak? boleh spesifik kan lagi kerosakan mcm mana? buang anak? beromen tgh padang? comolot sesama sendiri? mabuk? minum arak?

MIMIE said...

rosak akhlak betul si anonymous habiskan masa baca entry kat blog orang n ada masa buat komen memaki orang cam dah ada banyak pahala....
anonymous yang banyak masa, luangkanlah masa anda g berzikir n mengaji quran sume...mesti takkan sempat bagi komen kat sini...

(benci orang hipokrit..
contohnya: mula2 ko download n play movie blue, pastu kata luna maya tak tutup aurat dalam movie ? )

Kap said...

Mimie, ayat kau kemas!
Kiss, kau ada kiss aku ke?? ;)
tanpa nama, puasa dah ganti belum?

conteng conteng said...

tetibe terase nak main gitar balik tengok gamba2 ni.

u had fun n that's good! yahuu!

mamamarissa said...

i like Mimi juga...cantik & dah kurus sgt skrg...ishhh, bila nak kurus cam Mimi nie...lariiiii!!!!