Monday, August 16, 2010

bila negara nak maju, wifi pun kena bayar?

ok, quick update. smlm check-in hotel ( bukan di foursquare) jam 12 tgh malam. gile otai, konon orang shah alam kan, wtpe cek-in awal2? hahaha. seb baik roommate i tak lari ke bilik lain, haha. klu tidak? tido sorang? ;p mampu ke? dah la wifi rm57per day? wtf? bila negara nk maju? tgk negara korea cmne?? tetibe.

ok malam tadi tak tido pun. takde internet pun kenot tdo. layan movie. ;p tepat jam 4 loncat turun katil, turun sahur lah. apa lg. roommate i yang bernama Adeline Kong Chung Ming pun join. ;p

so pagi ni dah stat kursus. dan sukacita dimaklumkan kawan sejati yg sweet, comel, penyayang, (*muntah), Dzul telah kasik pinjam broadband celcom dia ;p yeay! mcm nk meloncat je dpan receptionist ni tadi sambil menjerit

"wekk, pelis go die la u pnye wifi??!!"

oh. ok. over. jap g klas jam 2. neh. semput nak update gambar byk. ok ini view dari bilik sy.

Photobucket

ok bai!

2 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

cantek view!~

ken said...

wifi bukan free ke kat kebanyakan hotel.. =)