Wednesday, August 4, 2010

Cupcake to Pop Cake!

tahun lepas, stok kuih hari raya aidilfitri, bertahan sehingga hari raya aidiladha. tahniah lah Balqis kerana membazir! yelah, kt opis, semorang edar sample kot!

ya, tahun lepan, 3-4 ratus habis kat kuih raya, kerepek, maruku segala. see? 3-4 ratus kalau topup sket leh dpt henpon baru sony? budak2 tak dikenali beraya pun datang buat muka kenyang, tadah tangan for duit raya.

tetapi, post Keknis pagi ni buat iman tergugat. kuih raya emak keknis. deym.

ok, azam raya tahun ini (bukan tahun baru je ok) adalah nk try buat cupcake sendiri, pengaruh Nana dan Baking Life. ok blog Wondermilk comel gilak terlampau! ok. selain cupcake, pengaruh Pemblogis Naya adalah Cake Pop!!. comel oh!!!

Photobucket

oh ini kidnap from here. the colour is sooooo Balqis!

bukan nak jual ok. untuk keriangan diwi-sendiwi je! sebab kalau nk jual mesti customer i bosan tgk design i, asik polka dots, pastu asik kaler pink belacan - coklat - putih - pink belacan - coklat - putih - pink belacan - coklat - putih.

x banyak choice. Balqis buat cake ikut taste dia ja ;p tapi yang pasti bukan utk design bwa (bra) baru. ;p

ok mana nak carik ini?

Photobucket

HIDUNG BERDARAH.

ok bai!



6 comments:

This is .... said...

nampak sedap.. tapi, too sweet lah sometimes.. cupcake cantik dipandang, tapi tak suka dimakan.. hehee.

PinQib said...

minat wat kek yer. apa kata wat resepi.. cheeseeeee



Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Sapa nak elaun?


I’m no good in having relationship


30 days searching for love

fyna said...

i pon teringin buat cup cake sendri..hehe ala dot dot comel ape.. and i luv pink tu!

Kap said...

aku tetap old school, SEMPRIT.
nyum nyum.

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

Nak buat cupcake..
Bagus..nanti pos kat umah PKE k...hi

Entri Terbaru PKE
Cara Ketawa Di Facebook
Wonder Girls Vs Wonder Gay

MIZNINA said...

omg,cutenyer pop cake tu!!!