Monday, August 23, 2010

hai pentiru, terima kasih kerana curi idea saya :)

pagi isnin yang ceria!

hari yg ceria kerana sy berjaya mengubah rutin saya, iaitu bangun awal, sahur awal (makan drumstik ayam goreng yg gemok) dan punch kad awal! wah. harap2 berkekalan ;p

OH YA, LAGI SATU SEBAB SAYA GEMBIWE HARI INI ADALAH KERANA DIVA MERAH DIIKAT SERI DENGAN FULHAM! wah gembiwe sgt sampai huruf besar!

oh ya, lagi satu yg buat saya ceria, adalah kerana... er, ok skg tgk kotak widget twitter saya belah kiri tu, nampak tak sy update twitter guna huruf besar tu? nampak tak? nampak tak? ok malas nk carik eh? takpa saya print screen dari web trus utk kamu!

Photobucket

eh eh, mana da saya marah puwwn? cuba baca ayat di atas sambil senyum?

cuma rasa bangga la kan, sy bukan wedding photographer yg masyur dan hebat pun? sy amek gambar kawen kawan-kawan sy tu dengan kasih sayang okay.

saya tahu awak tiru sy sebab awak pernah PM saya bertanyakan software apa sy guna, utk edit gambar di flickr saya dan skrg anda pengguna software tersebut, lalala. lepastu kutuk entri blog sy kan? saya tahu, tp sengaja buat tak layan.

eh eh, mana da marah, senyum je ni, bangga siket sbb ada org jadikan, flickr sy yang JARANG gila update, hasil shoot bulan 5, aku baru update minggu lepas telah menjadi sumber inspirasi untuk jadi newbie wedding photographer, huk huk huk.

cuma sy nasihatkan, pergilah carik inspirasi kat orang lain yg hebak2 spt abang saiful nang ke, kid chan ke, kakak sue anna joe ke...

ok, kepala dah sewel sket, akibat tak tido semalaman.

ok bai!




7 comments:

DaHLia said...

hehehe bagus2...sabar :)
anyway,bangga laaa sbb ada org admire hasil kerja..hahahaha

Kap said...

kiss, part tiru style tak ada masalah sangat.
anggap dia jadikan kau idola.

tapi part kutuk aku rasa tak munasabah.
so, bagi aku URL dia.
biar aku jadi hakim.
wawawa.

Shahira said...

gmbr u cantik2.
biasela tu org plagiat.
u serang je die T_T

Wan Gerrard said...

Err kesian Cik akiss ferrero =P

Wan Gerrard said...

Biasa le tu kot, copy and paste^^
kesian CIk Akis Ferrero

Amni said...

erk? tak de keje ke nak tiru.. hummm

~ ReD ~ said...

hahaha..dh goreng pastu makan org tu plak..hehe

Kepada Yang Berpuasa; Fuck you Off!

Kantoi! Ustazah Curi-Curi Makan Di Bulan Puasa. hoh!