Sunday, August 22, 2010

Berbuka Di Kedai Kopi, Shah Alam

semalam kami berbuka secara reunion secara kecil-kecilan, di kedai kopi, dataran bunga raya, shah alam. dihadiri oleh 6 bekas classmate, skoolmate dan pasangan mimie. haha. ayat! masalahnye, reunion ke? sdgkan selalu jumpe puwwwwn?

Photobucket

ok group foto yg sopan akibat abg tukang amek gmba yg sopan.

Photobucket

masih sopan.

Photobucket

xberapa sopan, eman mana smpi tertido (kiri sekali)

Photobucket

lamanya lg nk berbuka?

Photobucket

mari bunuh masa dengan bunuh mimie.

tgn diblurkan, tak baik, makruh tunjuk middle finger, ko puasa tak ni?

Photobucket

ya, anda akan dpt pakej refleksologi jika berbuka di sini.

Photobucket

membunuh masa dengan refleksologi bunuh kaki sendiri.

Photobucket

kemudian ke dataran, byk kenangan di sini ekceli.

merdeka 2000, 10tahun dulu, di sinilah kami jadi bendera malaysia menari2 pakai pom-pom!

Photobucket

kolam ikan selain ikan2 dalam tasik shah alam.

Photobucket

okay. gambar makanan peberet. of kos xnk makan ikan sbb dikelilingi ikan dlm kolam.

Photobucket

ok lapar skrg! sy mmg hantu udang!!

Photobucket

ahli majlis iftar semalam.

Photobucket

ok, mahu berbuka sambil main kejar2 di padang dataran bunga raya, pemandangan tasik shah alam dan aktiviti sihatkan badan dengan refleksologi, kol FAIZAL/IDA utk reservation, bukan kol akiss ye. no seperti tertera di atas.

peringatan, ini bukan Buffet ye, bayar ikut apa kamu makan. lauk mmg banyak, dan sdap2! kuih muih, kuih kecik, sup tulang pun ade. harga boleh tahan, dan xlah membazir sangat jika ada kawan yg baik hati gotong royong makan, lalalala.

tepuk perut, tanya mampu ke tidak!

alamak, esok dah isnin, balik putrajaya dah. i'm coming bazaar ramadhan presint 2~

ok bai!

3 comments:

Kap said...

kenapa kau terlupa censor-kan kepala lutut kawan kawan kau sekali?
tiada semangat kesukanan lah ;)

akiss ferrero. said...

hahahaha pndi2 dia jaga tepi lutut sendiri ;p

Ummul said...

Hi,
Boleh tak tolong bagi direction kedai kopi 1 ni?
Sbbnya I nk ke sana tp tak tau jalan since I'm new in Slgor.
Dulu ada org bawak, tp tak sempat nak ingat jalan.
So, could u kindly assist me the direction?
Tinggalkan direction tu kat my blog: http://sixtosixth.blogspot.com

Thank you in advance.


P/S: I google Kedai Kopi Shah Alam and I found you!