Thursday, August 19, 2010

singgah sahur bersama dzulfitri yusop.

ok, ini entri last pasal kursus di shah alam bandar tercinta ya. pagi terakhir, 18hb, aku bersetuju lah gamaknya nak belanja paksik Dzul, sbb dia punya broadband lah aku tak jadi separa-gila takde internet access kan? ada, tapi rela bayar rm57 untuk kasut baru dari 24 jam wifi kan? ;p

ok selain sahur, sbnrnya paksik nk menuntut ilmu blogging sket ngan i. bukan ilmu hitam ok.

pukol 3.30am paksik dah sampai, siap ada berlaku perkara mistik plak. nnti leh share ngan kak Peej malam jumaat nnti ;p

Photobucket

see, lampu masih ditutup puwwwwn. semangat sahur terlebih.

Photobucket

fokus bhai, fokus! ko tak nampak kot muka garang aku tu?

Photobucket

hoi! ada masa lg nak ber-telephone lady gaga? PANGG!!! tampar dahi!

Photobucket

muka "Baiklah". kena tampar.

Photobucket

budak tu terus dia jadi baik, rajin belajar.

sementara cikgu garang minum susu ala anak kucing "plup plup plup" jelir lidah jilat susu.

Photobucket

dan cikgu garang mempraktikkan unsur seni dlm diri pada cairan ceklat.

Photobucket

thanks to roommate rajin bangun pagi mandi dan sahur bersama sy ;)

Photobucket

muka puas hati "ya, saya dah pandai, lepas ni leh ngorat Hanis Zalikha!"

ok, pastu, tido sejam, kena bangun pergi kelas yg last. ada presentation. majlis penutup segala. dpt hamper lg ok!

thanks kepada penganjur kursus, merasa gak lah, sahur di hotel 5 bintang? pasni kalau ada kursus, nk pilih kt shah alam je. malas jejauh ;p

ok bai!

2 comments:

Drunbella Khoo said...

macam dah kurus sikit eh cik akiss.
(^___^)v

akiss ferrero. said...

a ah, ada turunsket, tpni nak naikbalik niii ;p