instagram akiss

Friday, August 20, 2010

Ada Apa Dengan Kompleks PKNS Shah Alam?

okay, stop entri makan kjap. kjap je, siyes, pasni entri makan lagi ;p

ok, lepas berbuka, trus zass keluar jalan2. membeli-belah tingkap. yelah, kita kena jadi pengguna bijak, usha harga dulu, buat perbandingan, baru la leh beli? ;p

ok dengan kol 03-55411455, anda boleh dptkan teksi dari hotel ke destinasi anda dengan hanya rm4!

"tek-si!!!!"

ok teksi dah sampai.

Photobucket

ok. dah sampai. bg aku, pergi soping mana2 pun, tp bila nak raya, inilah tempat pilihan hati. i bangga jadi rakyat Shah Alam, even ada budak 'k-hell' itu suka sebut SUCKS ALAM, i don't care puwwwwn! sebab ada soping kompleks ol-skool begini, hahahha ;p

ok, spt biasalah, bila time nak raya, byk booth2 di buka, sampai pening, "eh, kedai ni dah tgk ke belum?"

kuih raya, baju raya, sampin raya, songkok raya, jubah raya, pin baju raya, tudung raya, selendang raya, serkop raya, semua2 lah ada.

tak payah ke k-hell, nk sesak-sesak, dengan jammed, ramai orang berbau busuk, bangla lagi, nak bayar tol, duit minyak lg, semua membazir. semua ada di sini. see, aku dah membebel.

ok. layan gmba siket je. ;p

Photobucket

comel kalau letak di dapur ni.

Photobucket

eleh. pesen ni i dah pakai tahun lepas kot? tak caya tgk gambar ini? gila eksen kamen punye stetmen.

Photobucket

wah. taste! tapi baru tahun ni nk kaler lain, xnak pink!

Photobucket

ok, santek gila. mahal gila tapi. so unreasonable. rm400 ++ kot?

Photobucket

ya, rm447 kalau tak silap. dah macam nak beli bju sanding? berbaloi ke nak beli, len la kalo tahun ni nak beraya ke rumah PM? ;p

Photobucket

akhirnya, ini je aku beli. tin comel ni, tapi tatahu nk buat ape, tabung kot? sehari seringgit utk beli baju 4 rat? hahahaha.

ok, setelah puas jalan2 interview tokei kedai "brapa ni?" "kain apa ni?" "size s byk lg?", kami ke SACC. cehh. 9.30mlm dah tutup kedai. boring. nak ke i-city pun hujan. maka, balik sahaja lah. kesian kawan2 yg tak pernah g. seb bek ada yg soping ;)

umm.. ok dah aim baju lain nak beli tahun ini, since tiap kalo aku nak try JUBAH pilihan hati, size takde. omaigad, macam nak tambah besi kat kaki kasik tinggi.

ok bai.

10 comments:

velasrizal said...

boleh shopping raya kat sini..

Harga Kuih Muih Terkini !

a d r e y n i e e l i s y a said...

alalala... 2laa,
aku pn kalo beli baju siap,
knfirm tang pnjg tu yg telebih...
kena tmbh besi d kakai ni...
hihi

mamamarissa said...

tempat wajib gi tiap2 tahun...tahun nie tak tau la gi ker tak??? hahaha!!!

::fadxieza:: said...

4ratos?
berbaloi ke..
huhu..

anyway,tu tmpt lepak mase mude2 dulu..
hehe..

Kap said...

saiz s????
biar betul, kiss.

Anonymous said...

The ed hardy clothes style has Christian Audigier lived much longer than its counterparts from the 1980s ed hardy shoes ; it may be because of its relatively ed hardy outlet inoffensive style or because people just love animals ed hardy , but it's less frowned upon ed hardy Bikini .Today you can find high quality blanket and sheet sets in a ed hardy Hats cheetah print. These are common enough that you could even go to ed hardy swimsuits a department store and find them, so you should have no problem finding cheetah ed hardy clothing printed sheets and blankets if they are what you are looking for. Ed Hardy Glasses These can be a great accent to a more contemporary home theme, though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by. You may have to go to interior design specialty stores, or look online order to find curtains with cheetah spots printed on them. However, in most cases if you can find them, they are usually not very expensive.

farysa said...

tetiba plak ada ed hardy
haha
bju 400++ tu lawa la
ni kt pkns shah alam ke?

cik tomyam said...

erk
rm 400++?

asal x 4k je terus.

haha

eyla said...

buka untuk urusan imgresen pasport kul bape eh?ari sat buka x??urgent.plz reply

akiss ferrero. said...

opis hour kot, 8.00 am?