Monday, August 9, 2010

Sotong P.M.S.

pukol 3, hantar sms kat geng2, "ada baju korporat? bawak pagi esok!" . kemudian, bangun lewat, carik skirt hitam yg lama tak pakai dan nasib baik muat. terus zaaassss ke opis, terus tukar baju kemeja ke baju korporat opis. daaaaan, zass! ke nilai.

hari ni ada majlis pelupusan eksibit.

penat, panas dan pedas. lauk sambal udang tadi mmg kelas! sampai tapau dua bungkuih. bawak balik rumah, terima kasih M.J Katering, nnti aku bg no fon caterer ini esop. :)

oh, cuma nak report kekecewaan, semalam nk sangat makan tepung gorem sotom. tp, kuciwa. tak seperti yg diimpikan.

Photobucket

tak mengiurkan. macam kuih dorayaki pun ada aku tgk.

Photobucket

makan di village view bangi ni, yg bestnye, suasana kampungnya. dan ikan2 di kolam. leh makan sambil bg makan ikan. ilaik. yg tak behnya, tomyam poktek nya, xleh nk buat separuh. mampuih la kalau hidangan 4 orang makan sorang? dan, cashier sombong, xleh bayar asing-asing.

ok. nk g bagan lalang jugak! nk yg MACAM INI! eh tapi klu gorem sendiri pon ok ;p

ok sebenarnya 'mood benci semorang' dh dtg. malam td balik umah sewa je aku dah basuh seorang budak. ''kau on tv, kau on laptop, bukak lampu satu rumah, pastu ko main sms? " dah la bil letrik tak reti nak bayar!

ok. nk makan cekelak byk2, duk dlm bilik.

ok bai!

3 comments:

Kap said...

suka haiwan sotong.

ken said...

saya pun suka tepung goreng sotong =)

Jom Printing said...

terima kasih atas post ini... =)
t shirt printing