Sunday, August 8, 2010

aktiviti paranormal di port dickson.

ok, cerita bergambar spt biasa, aktiviti jumaat malam kami ;p

Photobucket

dengan berbekalkan ikatan silatulrahim green tea dan teh oh halia, dan ciken chop.

kami mengumpul tenaga.


Photobucket

ya, mengumpul tenaga cukop-cukop!

Photobucket

untuk sorong Dino, sorong hingga sampai ke...

Photobucket

port dickson!!! ya, port dickson!!

ok lampu tu tak cukop bukti kah kami di pokdiksen??

Photobucket

see, tol Mambau?

oh tiba-tiba macam nk goyang2 badan dan kepala macam abang jeffridin!

"siti haida...gadis ayu..."

Photobucket

sementara pelakon dan penyanyi Dzulfitri Yusof kelihatan tenang dan ceria setelah keluar dari mahkamah syariah kl membicarakan kes penceraiannya yang ketiga.

ok. keluar tajuk.

Photobucket

tapi, ya, kami gembira sehingga, melompat.....

Photobucket

melompat bintang! ya!!

Photobucket

dan terus joget zapin nogori ayam den lapeh (WAJIB KELIK!) oi oi!

Photobucket

1..2..3..kanan! 3...4...5... kiri!

Photobucket

ugh. penat berjoget dan main2 kejar ngan anjing2, pose berkumpulan.

malangnya, hujan makin lebat utk meneruskan sesi fotografi ;(

Photobucket

tapi duduk dalam kereta pun kami happy!

Photobucket

cuba teka dalam filem ape?

Photobucket

tak dapat tulis nama atas batu, atas cermin pon ok :p dan terus ke destinasi seterusnya!

Photobucket

opocot eh eh eh oh mak den!

Photobucket

oh ok. dah stabil menyangkung, senyum! dan kentut!!!

Photobucket

ewww. kurang senonoh orang itewww.

Photobucket

terus shoot gamba pre-kawen.

pesyen tudung inner syria sampai tersedut mata pengantin lelaki?

*ok sumpah, itu mmg inner tudung syria sebenar, aku baru beli mgu lepas.

Photobucket

ok fine. ada calon isteri kedua sudah.

ok fine, sebelum bergaduh tarik2 rambut dan legging, kami pulang.

Photobucket

bekpes air kotak, air tin neskepe, milo kotak bercacing, mineral water Mesra dan chachos!

Photobucket

menikmati sunrise dalam kereta pon memadai. tepat 8.42 am, jejak kaki ke shah alam.

on the way balik ke rumah masing2, nyanyi lagu ning baizura.

dan, inilah aktiviti terakhir.

Photobucket

tersungkur tido. ;)

tkecuali abang model inner syria, Dini tu keje masuk kul 10am. gila lah!!! ok, syabas kepada pemandu tegar, Mimie dan Dini. ;)

ok sbnrnye gmba byk gile, pening la nk upload semua ;p
ok bai.





7 comments:

NaZRuL AkRaM said...

sempoi abis...
tpi npe gmbr ada dual shadow?

Anonymous said...

selepas laut, kite kembali ke bukit balik....
poloh2 balik.... tapi lepas rayelah....

Jard The Great said...

hehehe.. gmbr dari kamera dslr ke?

Kap said...

tarik legging masuk ke,
tarik legging keluar? ;)

Cheno said...

bhahaha lawak gilerr pasal jefrydin siti haida tuuu.pecah perot den! :P
bear tido 2 paling comell :DD

Liyana Lunia. said...

saya tahu tu filem titanic :P

naya said...

titanic!!
fevret scene ihiks