Sunday, September 19, 2010

gaga so ewwww..

just nak share twit "Celebrities React to the Meat Dress"

eww?

sori, sy bukan peminat lady gaga itu. tak kisah la daging tu wangi ke, murah ke, fresh ke. nak letak gambar die berpakaian rendang daging pun x mampu ;p

ok mlm ni la upload gambar raya ala-kadar ;)

ok bai.

4 comments:

cik tomyam said...

haha. merepek je lady gaga pakai dress daging.

da mcm x pakai baju da.

Syima said...

biar betik lady gaga ni?
ni sure PETA tak lama lagi boikot minah ni...hehe

najib said...

ader satu baju yang lady gaga xkan pakai,nak tau aper dier,singgahlah kat blog kite,kiter beri jawapannya

MIMIE said...

hai ini Dzul Egg Tart dan Daus nak tanya daging yang lady gaga pakai tu, lepas pakai dia masak pe daging tu..?