Sunday, September 12, 2010

Datuk Sosilawati Lawiya, Dibunuh dan Dibakar? Penemuan 4 mayat di Pantai Morib. - update!


baru lepas main bunga api . sentap sekejap bila baca tweet dari tentang berita ini.

tadi dalam berita nasional tv1 baru keluar berita tentang ni. 4 mayat ditemui di pantai morib. besar kemungkinan ada kaitan dengan kes kehilangan mereka. kita tgu je la berita esok. jika benarlah, aku tak dapat bayangkan perasaan ahli keluarga mereka yg mengharapkan mereka pulang beraya. :(

tapi bagi aku, kalau lah bukan mayat Datuk Sosilawati pun, aku tetap sedih. Malaysian semakin ghetto. bakar, tikam, amuk, kelar! apa lg?

update :

polis dah tangkap 7 orang suspek, hasil siasatan, mmg mereka dibunuh dah dibakar. nothing much to say, siriusli, aku pun dh tak phm berita kat surat khabar malaysia ni. sumber & sumber.

ok bai.

3 comments:

Scya LollitA said...

bukan blom post mortem lg ke?

akiss ferrero. said...

yup.tgu berita besok. tp kawan kt fb polis kata konfirm. tgu je la

Syima said...

belum confirm sepatutnya jgn trus mayat mereka kan...baru nak buat post mortem.tadi baca berita harian, cuma kata 4 mayat dijumpai...terkejut tgk berita lain dah tulis mayat diorg...innalillah...