Sunday, September 5, 2010

TV3 Sudah Mohon Maaf Di Atas Iklan Terlampau Nya Itu.

setelah sekian lama tak tengok berita tv3, hari ni, semangat tgk buletin utama.

akhirnya, pembaca berita tadi dah "meminta maaf dan menarik balik penyiaran iklan terlampau tersebut. Alhamdulillah, tahniah kepada 7k fan group ini. seharian ni, aku dok mengutuk kat page MyTV3. (page ini dah diremove ok) kurang pahala puasa aku hari ini. ;p

tahniah juga kerana bersatu padu menegakkan akidah Islam. :)

rindu juga iklan ni ;



ada yang mintak Dato' Farid minta maaf, mcm buat press conference memohon maaf, kita jgn terlalu nak menghukum orang, kita sama-sama manusia kan? siapa dalangnya video ini, Wallahualam.

ok bai!

*yg xsempat tgk, leh tgkk di catch-up tv nanti :)

4 comments:

DaHLia said...

oh, dah mintak maap?
ada sebut blog sis ke tadi?
lebih 200 tgh online ni...pecah rekod..huhuh

akiss ferrero. said...

haha. baik punya trafik. mungkin sbb org nk tahu apa yg dorg mintak maaf. ;p

Sharinginfoz said...

baguslah harap ianya menjadi tauladan

dzul said...

i miss Yasmin Ahmad :-(