Monday, September 6, 2010

Tutorial Cara Pakai Shawl Plain Lycra

ok kali ni saya buat betul-betul. hari tu main-main kan? kali ni siap pakai model. cantik.

amaran : jangan zoom gambar, ini bukan tudung jangan pandang belakang. ini tudung lycra hitam. bila pakai, aura muka arab akan muncul.


mula-mula, spt biasa, ikut kesesuaian, ejas sebelah pendek, sebelah panjang, jgn center sgt. x cantik.

bila dah dpt panjang yg di mahu kan. pin kan bawah dagu.

ok,nampak? belah kiri lebih panjang.


so yang belah kiri yg panjang tu, kita lilitkan ke atas.

alamak model berpeluh, touch-up sket.

ok, itu pin kecik.


pink kan kat atas kepala, nk lepaskan macam tu sahaja xleh, sbb kain lycra ni berat. senang jatuh ke belakang.

ok dah siap, simple kan? model bergambar dengan pelanggan tetap.

pose taknak kalah dengan wanita cantik Ika Radiusite ;p

oleh kerana dah lama carik plain lycra hitam neh, dan abang tokei kedai ini baik, ramah, dan ada sale di kedai dia sempena raya, i nak promote sket, sila klik SINI, Anggun Klasik. kalau nk lebih puas hati, pergi terus kedai dia kat ss7 tu, deret MyKlik tu. cewah! siyes kalau g kedai lg banyak stok, dan dress polkadots semalam omaigod cantek! tp aku dah sambar dulu, baaai.

ok, amaran jangan zoom sbb model ini berjanggut. pakai model lelaki mudah, xperlu cover aurat leher. ;p

ok bai!

7 comments:

ungu Luna said...

kis mmg tao... suka suka...

cik tomyam said...

haha.asal model dye lelaki?

anyway lycra itam memang debum :)
tx for dda tutorial :)

Kap said...

aduh.
lengan kalah aku.
kesian aku, kiss.
muntah darah sekejap.

G.R.E.E.N.Y.G.O.R.G.E.O.U.S said...

cute nye model ;)
haha

Nurulbadiah Lai said...

babe..model tu i nak..rekemen kat i..cute..hakhak

- zuriey - said...

comeinya model tue..hehe

nyna said...

model yang mahal.
haha