Monday, October 11, 2010

BlackBerry Bold R020!

gambar di ambil menggunakan camera 3.2mp BB kakak saya, ketika melawat makcik di HUKM, sabtu lepas. baru nak buat profile pic baru fb ganti hok lame, tp bila download di pc, spt biasa, pecah dan noise tak dpt dibendung ;(

silalah zoom utk hasil lebih nyata ;p

ye, i know, mmg syok pakai BB, ada BBM dan application semua. tapi, aku ni jenis suka amek gambar, kalau nk beli hp mesti nak camera/video best. nak beli dslr baru hok ado video, kirim salah lah kan? haih. mengeluh.

tp malam tadi tiba-tiba lah kawan bgtaw BB nk kuar hok baru, BlackBerry Bold R020. mula-mula dengar tak berapa nk amek pot, tetapi apabila tgk brochure dia, terus tepuk dahi.

pekkk!
tengok ayat bawaaaah sekali tu.

ya, 5.0MP Camera! siap ada AF juga tu, hehe. kira ada upgrade la kan.

tapi sbnrnye kemunculan BB R020 ni, menambahkan seghabuk dikepala kerana menambah pilihan mana satu henpon utk dirembat. dulu ada dua (2), sekarang dah ada TIGA (3), pilihan!

SE Vivas Pro, SE Experia X10 atau BB R020. oh aipon-aipon letak tepi, bukan taste saya ;p

ok bai!



7 comments:

Heidi Shafiq said...

ah.. kiss beli dua! aku nak satu..

ahmad endo said...

kalo ko beli hp baru....aku sungguh jeles....hehehe

Sharinginfoz said...

kalau le dapat seronoknya

Kap said...

beli mana pun ok, kis.
yang penting jangan hilang dirembat manusia durjana.

izzati said...

mmg best la... saya pon teringin nak beli.... ;P

ftmhazzhrh said...

akakk!vivas gmbr xcun oh..heeee

SyimaSyaz said...

SE....