Saturday, October 9, 2010

Budak KL Suka Tgk Porn Site?

antara babak tv series desperate housewives season 7.


aku pun xpasti kenapa Kuala-la-la Lumpur jadi contoh. kih kih.

ok flash back masa season 6, Susan Mayer & Mike Delfino ada masalah kewangan yg kritikal hingga menyebabkan mereka tinggalkan Wisteria Lane dan berpindah ke kampung sebelah.

so satu hari jiran baru Susan, beriya-iya yakinkan Susan untuk berlakon di website pornography dia untuk dapat extra money. tapi bukan berlakon adegan seks, just video wanita dgn lingerie santik dan sepsi kemas rumah dgn cara menggoda je.

jadi, adakah Susan terima tawaran jiran dia tu? sendiri kena tgk la ;p

utk download, kat piratebay dah ada, sampai episod dua dah ;) . more tv series di EZTV.

ok bai!

ps : abaikan layout blog saya yg kjap2 tukar warna. tgh nk carik ilham tukar layout ;p



3 comments:

Liyana Lunia. said...

matikk la semua dah tahu budak kl suka tgkk benda lucah sampai masuk tv AGGAGA eh, warna putih lg sesuai dgn background akiss ;) tp still suka hitam pink

aren said...

tak pasal2 kuala-la-la-lumpur jadi mangsa

SyimaSyaz said...

indonesia lagi byk porn rasanya...

eh cantik dh ni