Saturday, October 2, 2010

desperate housewives season 7!

oww yeah, oww yeah. setelah sekian lama menanti, akhirnya muncul juga. hihihi.


jyeaaah. the surirumah-surirumah terdesak kembali. start on air 26hb ari tu. season 7 sudey. dan sedihnya ini season finale. :(

dlm musim kali ni, semua ttg mary alice akan di reveal. dan ada watak baru, tu sil Wilhelmina Slater (vanessa wiliams) sewel dlm ugly betty tu ;p

ok tgu torrent dia kuar, sbb kat youtube separuh2 plak.

ok bai!

2 comments:

Pija said...

i think the first episode dah keluar dekat cucirca.com . saye sangat gila dengan cerita ini .

akiss ferrero. said...

sy pun sgt gile kan mereka ;p

dh donlod kat torrent dh :)