disbbkan macam ada perasaan, "eh budak ni masak sendiri ke? larat ke dengan peknen2 nak masak banyak2 utk open house??" maka, aku dengan naluri
banyak chef farrah boleh masak, dh boleh bukak katering, lepastu leh amek gambar cedok nasik atau potong kek utk pengantin yg kebanyakannya artis macam ini.
*oh ya semalam sy baru belajar cara memotong timun dengan btul.
sekarang, saya adalah pakar potong tembikai dan sudah mampu tunjuk hasil nya di sini. kemas kan? mentang2 dah post pasal kebolehan potong tembikai, dan-dan la tembikai jadi pilihan hati utk dessert kan? hahaha. so kalau mana-mana restoran atau katering yg tiada pemotong tembikai, boleh kol atau p.m saya.
iklan. selain jadi pembantu chef, kami jadi babysitter juga. anak Ada si Rayyan (kiri) tido sambil memikir masalah negara ;p
oh ini pencuci mulut yg telah sy berjaya masak dan curik resepi. dua kali masak kot akibat permintaan tinggi. kih kih kih. sagu berkuahkan santan bergula melaka. :)
No comments:
Post a Comment