Monday, October 25, 2010

Fotogedik Bersama Tersayang :)

*sticky post*

ok selepas menghadiri majlis kawen si Tan Sri, kami bersuka-ria di depan istana kehakiman.

ok proceed gamba lg. ;p buat outdoor. utk pengantin lama ini, utk maternity photography. kan i dah kate, untung amek pakej fotografi perkahwinan ngan aku, cover sampai anak cucu weih. ahahhaa



cinta taj mahal.




dah macam upacara pemujaan dewi hujan.



sayangi perut anda setiap hari ;)



sedapnya kak farrah landing macam ikan duyung ye. muka aku jelas menahan beban berat badan seorang wanita dan bayi 7 bulan dalam kandungan. hahaha.



ok yg pendek skali belakang ye. wekk wekk buli kak iza.



buli kak iza lagi yeay sampai jatuh yeay!



knp muke sy nmpk separuh je? kak iza balas dendam ye?



nenek-nenek si bongkok tiga.



dah nak jadi ibu-ibu masih tidak menjaga tatacara ketawa dengan sopan. aku rasa baby ko kuar nanti gelak-gelak kot, tak nanes. hahaha. eh Aket dgn muka geramnya ;p



ya semua perlakuan tadi diperhatian hero-hero hindustan ini.



kasih sayang saya terharap mereka yg tidak berbelah bahagi. ya, hero-hero hindustan bersama isteri tercinta. kecuali saya dan aket lah.

ps to akiss dan aket : sila cari calon suami segera, baru lengkap 'famili' kita :)



Aket dan Kak Iza sila beri surat tunjuk sebab kenapa kamu berdua tidak meloncat bersama saya? ia membuatkan saya nampak janggal dengan terbang kipas-kipas kaki. Nana, satu percubaan yg bagus.

tp kalau puan farrah turut meloncat , rasanya ada yg kena hambat balik oleh hero-hero hindustan. baby dalam perut pun terpaksa tutup mata dan beristigfar melihat kelakuan ibu dan rakan-rakan.

ah seb baik hujan turun, kalau tak, mahu nye sampai setiap jambatan nk bergambar . thanks ye Abi, eh silap, abang Ery kerana jd bidan terjun amek gambar kami. ;p

byk lg gambar, tp nak simpan kasik farrah tgk dulu. dan tiap kali nk edit, tak tahan nk tergelak tgk kelakuan masing2. ish, nk nanes pun ade, rindunya zaman satu rumah dulu? nasib baik even dah kawen, kami masih keep in touch dan kasih syg masih kukuh antara kami ;p ayat mcm bercinta ;p

tapi siyes, mereka memang sahabat sejati, dunia dan akhirat. i love each one of you sangat2, moga persahabatan ini diberkati dan dipeliharaNya ;).

ok bai.

4 comments:

Drunbella Khoo said...

uish, bulatnya perut kakak tu.
macam dah sarat sangat dah.
hihihihihi.
:)
eh itu padang kat depan ppj kan.
ahaks.
teringat time intebiu itu hari.

darkbatman said...

aku bru nk masuk klas photography.ahaha

Heidi Shafiq said...

wow best hosmet berjumpe kembali.. :)

akiss ferrero. said...

@ drunbella, kaan? anak lelaki mmg perut bulat;p

@darkbatman. masuk la, tak rugi teaaw ;p

@ heidi. ya, seronok taw!