Sunday, October 24, 2010

Datin Balqis di Majlis Kahwin Tan Sri Azman.

ok sabtuday, selepas pulang lewat awal pagi tadi dan tido jam 4am, sy dengan amannye tido sampai jam dah 12 tghari baru buat2 gelabah carik baju utk ke majlis perkahwinan Tan Sri Azman ( tan sri la sangat! ) dan Kak Aznim :)

ok long stori di shortkan, layan gambar cam biasa :)



pasangan-pasangan?



eh kakak, bila bersalin?



flight delay.



fengantin dh sampei!



ok. sy ada teka teki. siapakah empunya rambut panjang ini. siapa dapat teka i banje bubur mekdi. kalau korang pembaca setia konfem akan tahu siapakah lelaki misteri ini.

klue : lelaki, photographer, kawan i since di poly. (tgk beriya-iya i nk nak belanja yu)



katerer! err.. nurul izzah?



senyum sampai ke telinga pak pengantin ye?



the pelamin. hitam merah tampak elegan. (tone majalah pengantin)



team bikers yg mengiringi kereta pengantin. sori takda gambar ketika itu kerana i makan dulu, well, i kan tak sarapan? kebulur plis!



kedua mempelai ketika sesi memotong kek.
(masih dalam tone majalah pengantin)



eh yg no.3 dari kiri itu adalah bekas MB Selangor! dah nk balik baru sedar kewujudan beliau ;p sedangkan kehadiran Irma Hasmie ke majlis ini pun kami tak berminat amek gambar, RCW plis!



gadis2 bunga dah berlemuih flash kamera.



ya, sy kan Datin. kena lah duduk di barisan VIP! cehh. hehe. baru ada hati nk melaram kebaya bagai, kata majlis kat dewan kan? cuma mekap-less. siyes, malas ;p



neves tgu giliran sesi bergambar dengan fengantin.



peace yawww dari amiza atau azima. ;p



peace dan tembak pistol dari pengantin lelaki. bajet comel la tu?



*bangun dari kerusi dan angkat tangan*

"errr cikgu liza, perlu ke duduk depan pintu masuk dewan utk amek gambar dgn adik2 ini?"



ah korang lambat teka. kan dah rugi bubur ayam mekdi? ini kan jabbe (kelik utk bukti) kawan se-jurugambar dan se-poly i. *tolong jgn gosip plis kak iza dan farrah? kami profesional kot? hahahha.

ps utk jabbe : kenapa kau kejar aku yg tgh berlari utk amek gambar geng di red carpet lepastu terjah suruh bagi ucapan? kalah abg rambut ketak kat melodi. ;p

pss utk jabbe : sila carik awek yg boleh arahkan kamu potong rambut. konon nk feeling2 rapunzel la konon tu? ;p

kan lagi kacak masa zaman gila-gila remaja dulu?


kaaaan? ;p (abaikan spek mata sy yg hawt iteww)

fuhh pjg gilak entri neh. ok ucapan utk pengantin lah. "semoga bahagia dan kekal forever and ever!"

ok bai :)




3 comments:

Anonymous said...

yer...suh jabbe potong rambut dia...
mcm kat zaman poli dlu..huhu...gler macho..skrg dah tak lg....haha

ikhlas dari aku~zue@yah

akiss ferrero. said...

haha. sila jadi awek die yg garang yang. degil je die ;p

Jabbeproduction said...

aku dah agak.. mesti ko upload kt blog ko..
hampehh tul ahahahah ;p