Friday, October 29, 2010

Haha!

ok baru balik lunchdate dgn aQet, lunch di kementerian kesihatan, makanan murah dan bubur jagung sedap! balik opis dengan senyum terukir di bibir sbb beli benda comel semuanya!

eh ko perasan tak aQet, semua barang yg kamu beli tadi adalah pokodot? tiru aku eh? ahahaha stetment tak bleh blah. urm btw tolong sy beli satu yg mcm ni. sbb bag pink yang ko beli utk aku ari tu dah uzur lah.








mana-mana lah, tak kisah yg mane. cuma yg biru tu kureng.

ok masa nk balik terserempak belalang mengawan tengah2 panas! kemudian nampak kedai jamu jual Teh Tarik Tudya. terus aku terjerit "ttttttudia haaa!!" (dengan loghat utagha) pastu blah gelak2 ngan aQet. misti macik kedai tu kata ish annoying nya budak2 tu ;p. sori, kami mmg kecoh dan suka make 'noise'! ;p

ok bai!

4 comments:

Heidi Shafiq said...

beg hitam tu sgt menawan.. :)

izyanty collection said...

beli kat mana nie, berkenan gak nie huhuhu

Kap said...

sorry kalau offense.
nampak koleksi ni nampak macam bra je??
colour dia, reben dia.
huhuh.
sori ek.

akiss ferrero. said...

yup heidi, yg hitam tu kot terbaik ;p

izyanty, lum bli lg.;p

kap. hahhahaha. imajinasi niii. hahah