Wednesday, October 27, 2010

Imajinasi Polka.


cantik dan organized! senang aku asingkan baju, tudungs, leggings ;p




hok comeh ni, utk all spentots!



ok ini multipurpose lah. baju kurung, tshirt semua leh masuk.



ok duduk online jap sementara mesin basuh buat kerja dia.

ok sori ber-monolog. sbnrnye nak motivasi kan diri supaya cepat2 ejas almari baju. ada 1 bakul dan 1 beg beroda lagi kat parisjaya. aku harap aku jumpa bakul2 pokodots spt di atas utk membuat sy happy dan berpikiran positif bila berurusan dengan baju, basuh baju, dan lipat baju.

ya lipat baju itu nitemare.

dan berita baiknya, sy akan let go some of my dress/shirts yg tak- pernah - pakai - sebab - ketat, pakai - skali - dah - cukup, beli - kerana - hobi, dah - tak - muat - kat - perot, dan lain-lain lagi ;p

ok siyes, gambar terakhir skali hampir buat aku lupa bernafas, seakan jatuh cinta pada pandangan pertama dan macam nak nyanyi lagu Smile - Uncle Kracker! sy berjanji jadi isteri gadis solehah dan tak kuar rumah malam2 jika ada bilik like dat! fuhh.

ok bai!

pic di curik dari Tumblr!



3 comments:

wannurfazrini said...

alol comelnya . sesuai utk gadis2 sahaja HEHEH

mamamarissa said...

wah!!! so comel la...rasa nak pengsan jap!!! hahaha!!!

Yatre Hayati said...

cutenya !!! nak jugak bilik macam ini.