Thursday, October 7, 2010

You Again??

why this ‘special’ person is so memorable to me? kerana masa zaman belajar, dulu aku dia kawan baik i.

we are BFF uolls!

ok i labelkan dia X.

sebenarnya sepanjang kawan ngan dia, i dah nampak ke'annoying'an dia. aku je sabar since kesian tgk dia takda kawan.

aku sanggup tak pergi reunion sebab si X ni, last-last, dia pergi vacation dengan 'geng baru' tanpa halo-halo pun kat aku, lantas delete i dari Myspace! Friendster! YM! Facebook! secara tetiba! like. wtf?

stress i taw tetiba emo delete i.

nah list perangai tak best kau.

1. attention seeker!
2. tak bleh orang lebih siket!
3. bajet comel semua lelaki suka dia, termasuk adik aku? eww??

oh cukop 3. nnti korang muntah. masalahnya kalau btul comel ayu anggun macam Zooey D, boleh di maafkan la. ini, Acik Jamie Lee Curtis lagi hawt ok!

awww i lagi comel puwwwn!

apa yang buat aku nak menjerit YOU AGAIN!!!?? adalah kerana minggu lepas masa sedang tgk wayang ada suara perempuan terkekek-kekek gelak manja bajet hot dlm panggung wayang. and guess what, si X itu lah!

You Again!

so, aku harap nanti bila Nuffnang bagi tiket premiere (wink wink!) tengok movie You Again, takdelah terserempak dengan X lagi. hahaha.

poster

ok jika korang pun ada cerita tentang seseorang yg 'special' yg kamu nak cerita, boleh la menulis tentang seseorang itu, for more info Nuffnang Exclusive Screening – You Again.

ok bai!




4 comments:

lan_ax said...

xpe2.. nnti kita g tgk sm2..
http://www.duitlama2u.blogspot.com/

Adriani said...

o'ow!
I experienced the exact same thing!
lets call her Y.
Y is sooooo perasan ramai laki syiok kat dia..omg!

and seriously i kawan ngan dia pun sbb kesian takde org nak kawan dia...even her so called bff pun penah come to me one day and say "yani, you duduk ngan Y at class starting from today boleh?, I taknak duduk ngan dia, n takde sape nak duduk ngan dia..." -_-

it just hurts tho when i did sit with her, she started making fun of me and kept telling false stories bout how cute she is..
LOL

akiss ferrero. said...

tu la, yg sedihnya, kita kesian kat dia, tp kita pun kena. hahahah. ptt la dia xde kawan kan?

;)

aren said...

haha..kelakar beb.kompom mng