Saturday, November 13, 2010

Hihi ;B

baru balik dari p.diddy (jer?) dari satu program yang syioook. tapi sbnrnye tgh sengal-sengal sakit tangan, dan peha cela kangkang akibat berjuang di medan peperangan paintball. nak menaip pun jadi sasat. vavi lah!

cuma nak share quotes dari fasililililillilitator kami. uhukk uhuk. ya, yg muka macam ex-sy 12 tahun dulu tu?

"ilmu yg didapati dari pengalaman lebih baik dari ilmu yang di baca."

eh banyak lagi cerita. penyanyi Nash pun ada. kembar Aket tetapi lelaki. pun ade. buaya corus pun ada. lelaki disangka bujang tapi ada 4 anak. 3 hari makan masak lemak cili api. seram tdo katil queen, tapi kul 12 mlm dah tido. ada kawan baru kucing putih. makan kudapan pau goreng sambil tersenyum ingat shaheizy sam. eh dan sy ada hp baru, nama dia Kiahberry. beli sneaker pokodots!

dan yang pasti, saya dah belajar satu ilmu psikologi mengenal personaliti melalui tarikh lahir. detail punya ok. anda boleh bg tarikh lahir anda skrg, sbb saya baru emel utk nota lengkap kepada fasilililililillitator saya. ehemm. ehem.

ok balik tadi trus ke alamanda utk tournament bowling, esok ada request amek gamba gig, dan ahad ada sesiapa nak belanja aku ke Spa?

ok bai.

*gambar nanti lah. gedik ah kan dah kata tangan sakit? ;p



2 comments:

Heidi Shafiq said...

peh.. best.. nk tgk pic ko jd action-woman.. tembak2..

Cheno said...

jom saya belanja tgk SpaQ kat tv3 on9 nak?