Tuesday, November 30, 2010

Mahakarya Cinta Betul!

pengalaman bekerja di hari Ahad, apa lg, bertugas di MAHA lah. hari ni bertugas dengan Mior dan Encik S.I kite ;p, dua-dua single dan available. berminat? erkk


sebelum tu, cuba teka ini gambar apa?

menikmati pemandangan indah di serdang ketika menempuh jem sambil bergossip dengan S.I pasal MizzNina? haha.

ya sila patah balik jika malas layan jem.

akhirnya sampai setelah 1.5 jam perjalanan. padahal kurang 15 minit dari putrajaya. sy salahkan mereka-mereka yang membenarkan kereta tanpa sticker parking di tempat tidak sepatutnya.

ramai manusia kebal di sini. tak kisah kena langgar puwwwn.

abang ni RELA di langgar juga.

ok dah sampai. seronok naik tangga sama-sama kakak pakai legging merah dengan baju singkat. abang baju kotak-kotak buat tersipu-sipu pula? haha.

check in trus bertugas. rupa-rupanya ramai lagi rakyat tak tahu beza barang ORI dan TAK ORI. ke sengaja buat tatahu? ;p

pasangan bercinta.

uhuk uhuk. cuci mata. suka i depan booth i ada lelaki cute. ;p

tetibe pose pakai jaket lah kan? eleh i pun pakai blazer baru lah. *tetibe*

minum minuman pembunuh sambil jalan-jalan carik makan.

dalam banyak-banyak benda yang dijumpai, ini paling nak pingsan tgk. cantik umang aihhhh! songket sari apa ntah. harga? tak kurang dari rm200 lah. ya, tak KURANG.

tempat strategik.

kucing dan air sirap. gemok gila kucing rasa nak tampar. tp mmg dah tampar tepuk2 muka dia. hahaha. ok sebelum pulang ke rumah sambung tidor, kami singgah ke Bdr Kinrara. ke rumah Abah, En. Yahya sbb nak hantar IP.

air sirap tu sedap tambah dua kali. mungkin kerana dah lama tak pergi kenduri kawen.



ya, sepatutnya ahad saya begini. guling-guling depan tv atau bilik yang syahdu ;p dah la petang tu hujan. mata melekat tak bleh bkak. kuh kuh kuh.

oh sy mmg tak sempat nak jalan semua hall. sy pergi 2 hall pameran sahaja. no wonder ramai orang, sbb tapak MAHA ni besar dan luas gila!! banyak exhibitors (kacak) ok. macam-macam ada. kalau nk pergi, weekdays lagi bagus, nak pergi tgk pameran kucing pun tak sempat. maklumlah, bertugas kan?

ok masih ada masa lagi nak g. apa-apa rujuk SINI ya. setakat ini, jumlah pengunjung ada lah 866,00 orang. pergh.

ok gambar di atas tadi adalah blazer baru saya lah, baru beli sbb nak kasik semangat g kije ahad-day. hahaha. mengade.

ok bai!




2 comments:

mamamarissa said...

nak gi maha...nak gi maha...nak gi maha :P

Syima Syaz said...

waahhh tak sempat nak pegi MAHA ke Maher ke..adeh......

moral:jgn buat MAHA ke atau benda2 yg best mcm ni time saya sebok nak kahwin....eh tunang baru