Sunday, November 14, 2010

Paintball atau, Pain-Ball?

ok baru tahu ada beza Corus punye apartment dan hotel. dulu ada skali dgn kak iza kat apartment die, murah, RM160 je smlm. yg kt hotel lain lah kan. sbb lengkap pakej semua. klu apartmenttu best sbb ada dua bilik, ada dapur semua ;)

cuma buaya je puas aku tgu 2 hari tak nampak2. hahaha.


selamat dtg ke medan peperangan.

Nash bergambar bersama peminat. haha. siyes tataw nama sebenar dia. ;p

sy dan ketua pasukan. ye, sy yg belah kiri.
baju semua inspired by geng counter terrorist dari CS.

sopannye sy pegang senjata.

mengadu kena tembak kat peha. deym.

mangsa serang balas dari sy. best kan dpt tatoo fwee? haha. ok itu sahaja gambar dr kamera sy di paintball. ada lg kt kamera len, nnti lah eh. ;p

thanks to en.haris dan fasililililillitator. kalau pandai tekalah yg mana 1 muka mcm ex-sy 12 tahun dulu. hahahhaa.

view pelik. pelik tak?

hai kasut baru beli di Billion, PD. ;p

hurm best mmg best paintball kt situ. cuma safety kureng gile ok. ko bygkan lelaki tak diberi chest protector? kire serah diri je la kan kena tembak kt perut. kesian yg pakai short sleeves. bayangkan dengan tembakan pallet berkelajuan 90km/j? mana tak lubang siket sana sini. seb baik takde kecederaan teruk ;p

tempat pun xbest, kt padang tennis, tak dpt nak slide dan guling2 sana sini. dah la tak diberi elbow dan knee pads! deym. mau untung saja kah? takpe jgn risau, penganjur kami dah 'setel'kan dgn mereka ;p

gambar kecederaan sy, ada satu dah kate ke peha, kat tangan pun ada, lebam. xleh nk tunjuk. . a'urat, a'urat! haha. ok whatever pun, safety first ok! tp kalau ada tanya, sakit tak? haishhh. sakit la gile. ;p

ok baru usha yg kat putra paintball park punye, mcm menarik. amacam, ada beran? ;p

ok bai.

*balik dr pd trus ke alamanda kena organize tournament boling kementerian, klu dorang suruh aku main, aku baling bola kt dorang balik. dah tlg pun dah cukop baik ;p





4 comments:

Syima Syaz said...

mmg pain ball pun...
tak berani nak try

Yatre Hayati said...

wah teringin nak main paintball. macam seronok aje..

akiss ferrero. said...

@ syima, try la. sakit sket je. ;p

@ yatre, seronok bila target mengena! ;p

KiFli si Dolce said...

wuwueeee memang sakit pown kalau kena kannn tu yang takut nak try... btw akish nice lah ur nyer new layout ni :P