Tuesday, November 9, 2010

twenty-eleven ;)

i love noise in photography. tak suka sy? eh tak suka noise? pergi main jauh-jauh. lepak di MPH. tambah ilmu pengetahuan sikit. planner 2011 dah banyak dah, semua nk comel2. gila, dah hujung tahun. tahun depan 2011. umur 27 tahun. =B

27 is my favourite number. sy juga suka nombor 2,7,9 & 11. eh kebetulan hari ni 9/11.

so 2011, be nice.

ok bai.

*jgn beli no ramalan 4D pulak ye ;p eh sbnrnye mood ok hari ni selepas smlm semua abg2 di sini kena marah tak pasal2 akibat mood benci semorang. hahaha. tahniah anda disahkan period.

**tgh blur dan terkejut akibat dgr budak unit aku sorang ni, which is Sabah Non-Muslim dok repeat lagu padamu ke bersujud - afgan. ish ni misti terpengaruh sbb aku suka psg. hehe. semoga dpt hidayah :)





5 comments:

Drunbella Khoo said...

kompem 1st prize.
hahaha.
:D

Syima Syaz said...

baru hari tu rasanya tulis pasal goodbye 2009,dan harapkan 2010 yang baik2..

sekarang dah nak masuk 2011?
cepatnya.....
takutnya masa yang cepat....

akiss ferrero. said...

ui ui ui cik puan drunbella! jgn main2 eh. hahaha

kan syima kan? sgt cpat. sgt sgt cepat!

Mr. J pengeRindu said...

aku nom 23 ..

Mr J,
www.pengeRindu.com

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

ehem.. kawen cepat sis. hehehe.