Tuesday, November 9, 2010

MTV EMA 2010!

aktiviti malam tadi, tak sabar-sabar tgu kul 10pm sbb ni. siang nk tgk, time kerja kan. sambil2 tu menggelakkan kelakuan 'fake' si Mel B. kan aku dah kata, she's my favourite annoying lady. ttp nk tgk gak, even menyampah ;p

ok ini gambar pilihan sy di mtv ema 2010, di madrid!.


eh hampir tak perasan, Jared Leto sy ni makin kurus ;p

pengantin baru kite. knp abg russel mcm sipu2 ;p

opening performance dr shakira dan geng waka-waka, meriah spt biasa. tetiba rindu musim world cup.

ok masa tgk Rihanna- Only Girl In The World ni aku ngan Ket diam, fokus. hahaha. kalau tidak pot pet pot pet. video clip best weih!

kak katy dgn her inspiring song, firework!

lagu kegemaran ever! cantik sweater adidas hayley! suka! aku rasa mlm tu dia sorang je pakai seluar. hahahah. siyes, tgk bukti ini.

yeay of kos ska LP perfom lagu Waiting For The End. abang mike semalam jambu gila nye!

brad dan mike.

mike lagi. haha. sampai dua gambar letak! curang ngan chester jap ;p

lady gaga dan dress inspired by sponge bob tiga segi.
oh dia sdg tour kan, di budapest katanya.

budak ke$ha ni lupa tgk cermin kot? belasah la weih. dia sorang je buat body surfing, dah la nyanyi lagu lama. ;p tapi sy tetap suka Blah Blah Blah ;p


sebenarnya aku rasa yg plg seronok adalah kakak sy ni eva longoria dan baju-baju dia yg bertukar-tukar sepanjang malam. hahaha. dan, nah...



"Lady Gaga couldn't be here tonight, but she left this dress in the refrigerator backstage for me,".

hahahah. xleh blah, dah ah kak eva ni temetot. siket je kepala dia nampak. adeh.

full list pemenang awards sila lah rajin ke sini. lagi gambar, juga rajin2 ke sini. ahh update pasal diri sendiri takde lagi. sbnrnye bz. lgpun tengah mood swing sana sini ;p entri ni pun draft malam tadi. ok nanti sempat sy cerita lagi.

eh mcm pantun plak ;p

ok bai!



1 comment:

Cik Dara said...

haha..bengong..kak eva yg last tu best...
msti lady gagap sentap jap..hehe