Thursday, January 27, 2011

Day 7 – Your dream wedding.

terkejut aku tgk tajuk ini semalam, ngeh. tak perasan ada soalan berat macam ni, sampai malam baru nk publish. hihi.

ok. baca dalam satu napas.

saya mahu satu majlis perkahwinan di tepi pantai yang sangat simple yakni pagi nikah di masjid dan petang selepas maghrib ada majlis makan malam bersama keluarga dan sahabat terdekat disertai persembahan live band, no kompang, no sanding dan segala decorations semua aku nak guna aku punya idea dan yang pasti masa tu dah ada seekor maine coon cat join aku buat wedding shot dengan suami aku! fuuuhh!

hah! like dis la :


*berangan*

wooo kata pun 'dream' kan? haha. ok, siap sudah tugasan hari ketujuh untuk 30 Things in 30 Days Challenge!

ok bai!

3 comments:

adrinaqamarina said...

dream tanpa batasan. tu best. hehe. tapi tak mustahil la. mesti romantik giler *imagine

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

kena tarik nafas dalam-dalam sebelum baca ayat yang panjang takde titik tu. fuh.. naseb baek tak semput.

akiss ferrero. said...

adrinaqamarina, romantik itu penting, klu ade kompang tak romantik dah. hahaha

0sh!Nz d' sen0r!ta, hahaha. seb baik!